ΚεντρικήΠεριβάλλον

Το Περιβάλλον Αγαπώ, Σκέφτομαι Και Δρω

24/5/2023

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβάλλοντος, που επισήμως ξεκινάει στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Καλαμαριάς, με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, με το Γραφείο Αθλητισμού, οργανώνουν μία σειρά δράσεων αύριο Τετάρτη 24 Μαΐου, από τις 17:00 έως τις 20:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς (ΔΑΚ).

«Η προστασία του περιβάλλοντος για τον Δήμο Καλαμαριάς δε γνωρίζει συγκεκριμένες μέρες. Όλη τη χρονιά φροντίζουμε να κάνουμε δράσεις, προκειμένου να προωθήσουμε την ιδέα, ότι πρόκειται για το σπίτι μας, το οποίο οφείλουμε να φροντίζουμε και να προστατεύουμε.

Ωστόσο φέτος παρά το γεγονός ότι ξεκινάει η εβδομάδα περιβάλλοντος τον Ιούνιο, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, επέμενε οι δράσεις να αρχίσουν νωρίτερα, ώστε να παρασύρουμε μικρούς και μεγάλους σε μία μεγάλη γιορτή, όπου το περιβάλλον θα έχει την τιμητική του» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ιωάννης Πενόπουλος.

Αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά από 5 έως 12 ετών, Έκθεση Ζωγραφικής και Πρόγραμμα «Υγιεινή Διατροφή» είναι οι δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν κατά την αυριανή εκδήλωση όσα παιδιά επιθυμούν.

Στην εκδήλωση παίρνουν μέρος η ΧΑΝ Καλαμαριάς, ο Σκακιστικός Όμιλος Καλαμαριάς, η Hellenic Star, ο Απόλλων Καλαμαριάς, οι Ταύροι Καλαμαριάς, ο ΑΕΣ Κρόνος Καλαμαριάς, ο ΑΟ Αρετσούς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καλλίστη».

Related posts

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Κάλεσμα Στους Πολίτες Για Συμμετοχή Στην Δράση Ανθρωπιάς Και Αλληλεγγύης

xristiana

Ακρόπολη: Προσβάσιμη πλέον και σε άτομα με οπτική αναπηρία

xristiana

Πιστοποιημένο Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ Στο Μύλο Του Παππά

xristiana