ΚεντρικήΟμορφιά

Τα συστατικά περιποίησης του δέρματος που μπορούν να αποκαταστήσουν το κολλαγόνο στο πρόσωπό σας

21/5/2023

Ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας.

Αν θέλετε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση του κολλαγόνου στο πρόσωπό σας, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα προϊόν με βάση το κολλαγόνο. Στην πραγματικότητα, ενώ οι κρέμες κολλαγόνου είναι μια εξαιρετική επιλογή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή, καθώς πολλές από αυτές απλά κάθονται στην κορυφή του δέρματος και δεν είναι σε θέση να διεισδύσουν κάτω από αυτό, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της πρωτεΐνης.

Έτσι, πριν αρχίσετε να ψάχνετε για προϊόντα με βάση το κολλαγόνο, είναι καλύτερο να καταλάβετε πρώτα τον τύπο του δέρματός σας.

Οι ανάγκες σας ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας

Υαλουρονικό οξύ

Εάν το δέρμα σας έχει ανάγκη από πρόσθετη υγρασία και ενυδάτωση, τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας. Προσθέστε αυτό το συστατικό στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας και σύντομα θα δείτε την παραγωγή κολλαγόνου να επιταχύνεται.

Αν το θαμπό δέρμα σας απασχολεί, ένα προϊόν που έχει τη σωστή ποσότητα βιταμίνης C θα βοηθήσει στην ελαστικότητα, ενώ τα προϊόντα με βάση τη ρετινόλη είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από ακμή ή άλλες μορφές φλεγμονής του δέρματος. Και μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας: η προστασία του δέρματός σας από τον ήλιο και τα εξωτερικά στοιχεία είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος και τη διατήρηση του κολλαγόνου που έχετε.

Προϊόντα που είναι ιδανικά για την αποκατάσταση του κολλαγόνου

@dr.zionko

✨How to find the perfect #VitaminC for you! Remember, FICP #skincaretips #kiehlspartner @Kiehl’s Since 1851

♬ original sound – DR. ZION

Μπορεί να έχετε καταλάβει γρήγορα ότι το δέρμα σας με τάση ακμής χρειάζεται ένα προϊόν με βάση τη ρετινόλη που βοηθά, επίσης, στην παραγωγή κολλαγόνου. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές προϊόντων στο εμπόριο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ένα προϊόν που είναι ιδανικό για εσάς και τα συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματός σας.

Σύμφωνα με την Dr. Jessica Krant, και όσα αναφέρει το thelist.com, η χρήση μιας κρέμας κολλαγόνου πιθανότατα δεν κάνει τίποτα για το δέρμα σας, καθώς είναι δύσκολο για τις κρέμες να απορροφηθούν από το δέρμα. Αντιθέτως, σκεφτείτε ένα προϊόν που διεισδύει σε αυτό.

Η χρήση ενός ορού βιταμίνης C, για παράδειγμα, κάθε πρωί έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου, σύμφωνα με την Dr. Krant.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα ζητούμενα για την ανάπτυξη της αγοράς Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα

xristiana

“Πάμε Μαζί!-Δρόμος Πολυρρηνίας”

xristiana

Δράσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana