ΚεντρικήΜαγειρική

Σούπα με ζυμαρικά και λουκάνικα

22/5/2023

Υλικά

  • 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 λουκάνικα γαλοπούλας, σε κιμά
  • 1 μικρό κίτρινο κρεμμύδι, σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 400 γρ. ντομάτες σε κύβους
  • 8 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/7 φλ. τσαγιού φαρφάλες ή άλλα κοφτά ζυμαρικά
  • 2 φλ. τσαγιού πράσινα φασολάκια, κομμένα στη μέση (μερικά φλιτζάνια σπανάκι ή ψιλοκομμένο μπρόκολο μπορούν να αντικαταστήσουν τα πράσινα φασολάκια)
  • Λίγο κόκκινο πιπέρι
  • Παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.

Βήμα 2
Προσθέστε το κρέας από τα λουκάνικα και μαγειρέψτε για 3 έως 5 λεπτά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και αφήστε στην άκρη.

Βήμα 3
Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς στην ίδια κατσαρόλα και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει.

Βήμα 4
Προσθέστε τις ντομάτες και το ζωμό κοτόπουλου και αφήστε τα να πάρουν μια χαμηλή βράση.

Βήμα 5
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά, μαγειρέψτε για 6 λεπτά και, στη συνέχεια, προσθέστε τα φασολάκια και το λουκάνικο.

Βήμα 6
Σιγοβράστε για περίπου 5 λεπτά ακόμα, μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά και να μαλακώσουν τα φασόλια.

Βήμα 7
Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

«Σβήστε» τις ρυτίδες σας ανάλογα με τον τύπο τους

xristiana

Ο χαλασμένος «ιμάντας» του Ατλαντικού απειλεί με πλανητικής διάστασης καταστροφή

xristiana

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις «κόκκινες» περιοχές – Πού έχουν εμφανιστεί στην Αττική

xristiana