ΚεντρικήΚοινωνικά

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή με αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βόλου

11/5/2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα  Νοσηλευτή, που εορτάζεται στις 12/5/23 ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου του Βόλου σε συνεργασία με την Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας διοργανώνει Ημέρα Δράσης και Εθελοντική Αιμοδοσία με τη δράση να φέρει τον τίτλο «Οι Νοσηλευτές ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Παράλληλα, την Παρασκευή 12/5/22 στις 11:00 στην είσοδο του Νοσοκομείου θα γίνει αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση για συναδέλφους, και ομιλίες με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα προσφερθούν από τον Σύλλογο άρτος και αναψυκτικά, τα οποία έχει χορηγήσει η ΕΨΑ.

Στους νοσηλευτές του Συλλόγου θα προσφερθούν λουλούδια και θα κληρωθεί και ένας Πίνακας Ζωγραφικής (Ελαιογραφία)  Δωρεά του εργαζομένου στο Νοσοκομείο και Καλλιτέχνη, Δημήτριου Παπαμαργατίτη.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεσσαλονίκη: Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

xristiana

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana

Μπακαλιάρος στο φούρνο με ντοματίνια και ελιές

xristiana