ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Κύκλος Βίας Στις Ανθρώπινες Σχέσεις Και Η Ισότητα Των Φύλων

9/5/2023

Εκ μέρους των Lions clubs International του Θέματος 117Β ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή «Για την γυναίκα και την οικογένεια» θα υλοποιήσει 9 Μαΐου ώρα 8μμ μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με τίτλο:

«Ο κύκλος βίας στις ανθώπινες σχέσεις και η ισότητα των φύλων»

Ομιλήτριες:

Α. ΛΙΑ ΡΟΓΚΑΝΑΚΗ Γενική Ιατρός Αντιπεριφρειάρχης Υγείας Θεσσαλίας υπεύθυνη της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας θα αναφερθεί μέσα από στατιστικά στοιχεία και παραδείγματα για το πως διαμορφώνετε ο κύκλος της βίας και θα μας αναφέρει τους λόγους που οι άνθρωποι παραμένουν σε κακοποιητικές σχέσεις.

Β. ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ Δικηγόρος που θα μας μιλήσει για τα δικαιώματα του θύματος ενδοοικογενειακής βίας κατά το Ποινικό Δίκαιο και για το παιδί και τη μητέρα θύμα στο νέο Οικογενειακό Δίκαιο.

Γ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΊΝΤΑΝΤΖΗ –ΧΟΥΛΙΟΥΜΗ Ψυχολόγος και Ποιήτρια που εμβόλιμα θα μας χαρίζει αποσπάσματα από ποιήματα της που μιλούν για τη γυναίκα.

Δ. Καλεσμένη μας εκ μέρους του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων η “Διευθύντρια Ισότητας των Φύλων” ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΙΤΣΙΟΛΗ θα μας ενημερώσει συνοπτικά για τα έργα που υλοποιούν στηρίζοντας τη σύγχρονη γυναίκα.

Συντονίζει η Πρόεδρος της Επιτροπής Συγγραφέας και Παιδαγωγός με Εξειδίκευση στην Ψυχική Υγεία Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου

Θα γίνει με τους συμμετέχοντες δημιουργικός διάλογος για το πως μπορούν να αμβλυνθούν οι δυσκολίες που προκύπτουν μεταξύ των φύλων και θα απαντηθούν ερωτήσεις.

► Info

Τρίτη 9 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης: 20:00

Στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/82866531039

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Σε παραγωγή από την Energean και το κοίτασμα φυσικού αερίου Karish North στο Ισραήλ

xristiana

Τριήμερη Ανθοκομική Έκθεση Στο Επαρχείο

xristiana