ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Μεσσήνης τιμά και γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

12/5/2023

Συμμετέχουν: Η σχολή χορού “Kinisis ΤΕΧΝΗ”, ο Σύλλογος “Η χαρά του παιδιού” με χορευτικά, “το Πρώτο μας σχολείο” και το ΚΔΑΠ ΑΜΠΑΡΙΖΑ με κατασκευές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Μεσσήνης με κεράσματα.

Το απόγευμα στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο αίθριο του Δημαρχείου, ο Σύλλογος Γυναικών Μεσσήνης με τον Δήμο εκδήλωση. Κατά τη διάρκειά της η εκπαιδευτικός Δήμητρα Μισσού θα μιλήσει για τη μητέρα και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Βαγγέλη Δουβαλη στο τραγούδι και τον Στράτο Νικολόπουλο στο πιάνο.

«Μια μέρα ολόκληρη αφιερωμένη στον άνθρωπο που μας δίνει ζωή, τη μητέρα κι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης.»

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

«Ας ερχόσουν για λίγο..»: Μια μαγική μουσική βραδιά αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο από τον Ιωνικό Σύνδεσμο

xristiana

Το ΠΑΜΑΚ θα χορηγήσει υποτροφίες σε φοιτητές ΑμεΑ (Υποβολή αιτήσεων)

xristiana

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Αναμένεται τσουνάμι γρίπης – Πιθανά τα 100.000 κρούσματα τη μέρα τον Ιανουάριο

xristiana