ΚεντρικήΟμορφιά

Οι κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το καλοκαίρι του 2023

26/5/2023

Πάρτε ιδέες για την καλοκαιρινή σας ανανέωση.

Με την αγαπημένη σεζόν όλων, το καλοκαίρι, να είναι προ των πυλών, είναι φυσικό οι περισσότερες γυναίκες να ζητάνε μια ανανέωση και αυτήν να την εφαρμόζουν, πού αλλού, στα μαλλιά τους!

Για να πάρετε έμπνευση σχετικά με τις πιο καυτές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το καλοκαίρι του 2023, το Bustle μίλησε με κάποιους από τους ειδικούς του χώρου και συγκέντρωσε τα πιο περιζήτητα χρώματα.

Σκούρο ξανθό- Ανοιχτό καστανό

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, αυτό το καλοκαίρι όλα έχουν να κάνουν με το σκούρο χρώμα. «Οι περισσότερες πέρυσι επέλεγαν πολύ ανοιχτές και σταχτιές ξανθές αποχρώσεις, αφού η Kim Kardashian έγινε πλατινέ, και τώρα προσπαθούν να το ηρεμήσουν λίγο αυτό», λέει η hairstylist των celebrities στο Λος Άντζελες, Cody Renegar, στο Bustle. «Αυτό το καλοκαίρι, θα δούμε πλούσιους και πιο γεμάτους τόνους, ακόμα και αν είναι ξανθοί».

Ένας τρόπος για να προσθέσετε πλούτο στα μαλλιά σας είναι η επιλογή ενός χρώματος που ταιριάζει με τους τόνους «μανιταριού». «Αυτές οι παραλλαγές ελαφρώς πιο σκούρων ξανθών και πιο ανοιχτών καφέ μπορούν να λειτουργήσουν για όλες», λέει. «Ζητήστε τόνους μανιταριού ή χρυσού σε αντίθεση με το πλατινέ ή το σταχτί ξανθό».

Cherry Coke

Ορτέγκα

Τα μαλλιά Cherry Coke αποτελούν, ήδη, τάση από την άνοιξη. Παρόμοια με μια κόλα κεράσι, αυτή η απόχρωση είναι ένα σκούρο καστανό με μόνο έναν υπαινιγμό μπορντό κόκκινου, λέει η Linda Vaqari, master stylist με το G2O Spa + Salon στη Βοστώνη. «Όταν πηγαίνετε στο κομμωτήριο, ζητήστε πλήρεις ανταύγειες με λάμψη», λέει. «Η γυαλάδα θα προσθέσει περισσότερο βάθος και λάμψη».

Ζωντανό ξανθό

Ένα ζωντανό, ώριμο ξανθό είναι πάντα κατάλληλο για το καλοκαίρι. «Πρόκειται για ένα χρώμα που θα ανεβάσει το φυσικό σας χρώμα μόλις μια ή δύο αποχρώσεις, ενώ θα αφήσει όλες τις προηγούμενες ανταύγειες/χρώματα όπως είναι», λέει η Tiffanie Richards, colorist και ειδική στο ξανθό στο Louise O’Conner Salon στη Νέα Υόρκη. «Απομακρύνει το σταχτί τόνο του χρώματός σας και του δίνει μια μικρή καλοκαιρινή ένταση».

Φωτεινό χάλκινο

Έμα Στόουν

Τα χάλκινα μαλλιά έρχονται σε πολλές αποχρώσεις του κόκκινου, από βαθύ καστανόξανθο έως φωτεινό χαλκό, λέει η Lorena M. Valdes, hair colorist στο Maxine Salon στο Σικάγο. Όποια παραλλαγή κι αν επιλέξετε, προορίζεται για να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πολύ λαμπερά -και θα φαίνονται τόσο ωραία στις φωτογραφίες των διακοπών σας!

Ξανθό μέλι

Οι ειδικοί με τους οποίους μίλησε το Bustle βλέπουν, επίσης, πολλές ξανθιές να εγκαταλείπουν το μοβ σαμπουάν και να αγκαλιάζουν το φυσικό ξανθό της παραλίας σε χρυσαφένιους τόνους. «Αυτό είναι συνήθως το πιο κολακευτικό ξανθό για πολλές γυναίκες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Καστανό balayage

Μια εύκολη ανανέωση για τις μελαχρινές είναι η τάση στο χρώμα των μαλλιών που ακούει στο όνομα «καστανό roux», δηλαδή ένα μαλακό καστανό balayage. «Είναι πιο φυσικό για τις μελαχρινές που θέλουν διάσταση, με μια αλλαγή που δεν περνάει απαρατήρητη», λέει η Valdes. «Δεν χρειάζεται, επίσης, συχνή συντήρηση».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές – Διαδοχικές ψυχρές εισβολές και αυτή την εβδομάδα

xristiana

Έκθεση Φωτογραφίας & Ζωγραφικής στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τέχνης

xristiana

Ολλανδία: Θα σπάσουν τα φράγματα λόγω ξηρασίας;

xristiana