ΚεντρικήΟμορφιά

Εσύ θα δοκιμάσεις το dry brushing;

21/5/2023

Το dry brushing είναι η νέα μας εμμονή στην περιποίηση σώματος και έχουμε ήδη μπει στον πειρασμό να το δοκιμάσουμε αφού θα μας βοηθήσει να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σορτσάκια και τα κοντά φορέματα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αν θέλεις και εσύ να το δοκιμάσεις θα χρειαστεί να προμηθευτείς μια βούρτσα με σκληρή, φυσική τρίχα. Στην ουσία το dry brushing είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη δηλαδή το στεγνό βούρτσισμα της επιδερμίδας.

Αν νιώθεις διστακτική ακούγοντας το τότε θα πρέπει να σου πούμε πώς έχει πραγματικά πολλά οφέλη.

Κάνει απολέπιση απομακρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα νεκρά κύτταρα, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει το λεμφικό σύστημα ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Μπορείς να το κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα πριν από το ντους σε στεγνή επιδερμίδα. Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο τότε θα ήταν καλό να περιοριστείς στη μία φορά την εβδομάδα. Ξεκίνησε από κάτω και ανέβα σιγά σιγά προς τα πάνω κάνοντας κυκλικές κινήσεις μέχρι να καλύψεις όλο το σώμα.

Αφού κάνεις ντους και απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα ή το έλαιο σώματος θα παρατηρήσεις πως η επιδερμίδα σου είναι αισθητά πιο λαμπερή και απαλή.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com
Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τι είναι η ενδομητρίτιδα; (vid)

xristiana

Εκδήλωση Για Την Έμφυλη Βία

xristiana

Εντυπωσιακό βίντεο: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στην παραλιακή του Αργοστολίου

xristiana