ΚεντρικήΚοινωνικά

Δ. Χαλκηδόνος: Ενημερωτική Ημερίδα Για Τη Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων – Μυελού Των Οστών

28/5/2023

Ενημερωτική ημερίδα για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων – μυελού των οστών διοργανώνει ο Δήμος Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Η ημερίδα θα πραγματοποηθεί την Κυριακή 28 Μαϊου 2023 στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κοινοτικό Κατάστημα Αγίου Αθανασίου με κεντρική ομιλήτρια την συντονίστρια μεταμοσχεύσεων του Περιφερειακού Γραφείου του Ε.Ο.Μ. (Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων), Δήμητρα Ζαχαρούδη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας η συντονίστρια μεταμοσχεύσεων του Περιφερειακού Γραφείου του Ε.Ο.Μ. θα αναλύσει τη διαδικασία της εθελοντικής διαδικασίας να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης στοματικού επιχρίσματος από όποιον επιθυμεί να γίνει δότης.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Η Infinity Power υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου για την από κοινού ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

xristiana

Το κλάμα μακραίνει τις βλεφαρίδες – Μύθος ή αλήθεια;

xristiana

Γιατί αυξάνονται τα ποσοστά λοιμώδους ενδοκαρδίτιδας στους νέους

xristiana