ΚεντρικήΚοινωνικά

Βράβευση μαθητών/τριών Δήμου Θέρμης που απέσπασαν εξωσχολικές διακρίσεις

8/5/2023

Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης, διοργανώνει την εκδήλωση: «Βραβεύσεις Μαθητών», την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 11.00-14.30 στο «Αμφιθέατρο» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης μέσω της οποίας θα βραβευθούν μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ξεχώρισαν όχι για τις σχολικές τους επιδόσεις αλλά για τις εξωσχολικές! Συγκεκριμένα τα παιδιά αυτά αξιοποίησαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας τους πνευματικούς τους ορίζοντες, τις ιδιαίτερες κλίσεις και τις δημιουργικές τους δεξιότητες.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα βραβευθούν από αξιόλογους ακαδημαϊκούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες, διακρίθηκαν σε τομείς όπως, μαθηματικά, φυσική, ρομποτική, αθλητισμό, χορό, κινηματογράφο, φωτογραφία, τραγούδι κ.ά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παιδείας, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θέρμης θα βραβευτεί επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονοπηγάδου για την πρωτοβουλία φιλοξενίας και έμπρακτης στήριξης των προσφύγων Ουκρανών καθώς και ο Αθλητικός Σύλλογος Θερμαϊκού, για την δημιουργία ομάδας υποστήριξης παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες στο φάσμα του αυτισμού.

Την εκδήλωση συντονίζουν: Πέτρα Καρυώτη (Υπεύθυνη διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της ΔΕΠΠΑΘ Δήμου Θέρμης/Δημοσιογράφος), Ιωάννης Βασιλειάδης (Πρόεδρος της ΚΥΑΝΑ Pro Cosmetics Hellas/Δασολόγος)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά κάθε ηλικίας και τις οικογένειές τους. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εpi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου Τ: 2310 227 225, E: kcharisi@epidirect.gr & Διεύθυνση Παιδείας Τ: 2313 300 730, E: paideia@thermi.gov.gr Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Related posts

Μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία Για Παιδιά Με Αναπηρία Στην Κοζάνη

xristiana

Το κρέας εργαστηρίου θα έσωζε τον κόσμο – αλλά έμεινε απλώς μια μόδα

xristiana

Καθαρισμός: 3 λάθη που ο δερματολόγος σας θα ήθελε να αποφύγετε

xristiana