News ΑΜΕΑΚεντρική

“Δρόμεια 2023” Στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης

22/5/2023

Ένα μικρό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα θυμίζει εφέτος το διεθνές μίτινγκ δρόμων ταχύτητας «Δρόμεια» που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στις 19.00, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής».

Το διεθνές μίτινγκ, που διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του ΑΟ Βάρης «Δρομέας» και εντάσσεται στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour».

Το πρόγραμμα του διεθνούς μίτινγκ δρόμων ταχύτητας «Δρόμεια» περιλαμβάνει ατομικά αγωνίσματα και σκυταλοδρομίες και αυτή τη χρονιά πρωτοπορεί και στο πρόγραμμά του θα εντάξει μία κούρσα για Άτομα με Αναπηρίες.

Το διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια» θα διεξαχθεί με την υποστήριξη των Καλλίστη, Admiral, Χήτος ΑΕΒΕΕ, Saint Laurence, Εθνική Ασφαλιστική και Αιγέας ΑΜΚΕ.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Οι μωβ μέδουσες έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στις ελληνικές παραλίες – Πού έχουν παρατηρηθεί

xristiana

1ο Συνέδριο Ασθενών: Ο Καρκίνος Του Μαστού Στην Ελλάδα Σήμερα

xristiana

Υπουργείο Υγείας: Απαγόρευση εξαγωγών, υποχρεωτική δήλωση πωλήσεων και αποθεμάτων

xristiana