ΚεντρικήΠεριβάλλον

Αρκούδα εμφανίστηκε στην περιοχή του Χορτιάτη – Προσοχή εφιστά ο δήμος

25/5/2023

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χορτιάτη, καθώς εντοπίστηκε μια αρκούδα που προέρχεται από τον Χολομώντα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Συγκεκριμένα η αρκούδα εντοπίστηκε στην αντιπυρική ζώνη κάτω από το ραντάρ στο μονοπάτι προς Κισσό, στην περιοχή της οδού Μακεδονομάχων, στο ύψος του πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

Έτσι, ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με κατεπείγουσα έγγραφη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ήδη τις αρμόδιες υπηρεσίες, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Αστυνομία και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας να βρίσκονται στην περιοχή, να την επιτηρούν και να ενεργήσουν με κάθε τρόπο για τη στήριξη και απομάκρυνση του επικίνδυνου ζώου.

Παράλληλα, παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση που αντιληφθούν την εμφάνιση του ζώου να ενημερώσουν το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη όλο το 24ωρο.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δασικές πυρκαγιές: Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που μπαίνουν στη μάχη της πρόληψης

xristiana

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη έρχονται στο Χαϊδάρι

xristiana

Ξεκινάει ο 8ος κύκλος Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, από τον Δήμο Χανίων

xristiana