ΚεντρικήΚοινωνικά

Ενημερωτική εκδήλωση για την οστεοαρθρίτιδα και ρευματοειδή αρθρίτιδα στο Γαλάτσι

22/4/2023

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), θα πραγματοποιήσουν για τα μέλη τους ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Διαφορές οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας – Συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ζωής».

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 4:00 το απόγευμα στο Α΄ΚΑΠΗ (Ορφέως 20), καθώς και την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 4:00 το απόγευμα στο Β΄ΚΑΠΗ (Πυθαγόρα 7)

Ομιλητές θα είναι η Ρευματολόγος και Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Παθήσεων του METROPOLITAN κα Κομνηνού Ελένη, καθώς και ο Φυσικοθεραπευτής κος Ανδριόλας Εμμανουήλ, όπου θα ενημερώσει για την Συμβολή της Φυσικοθεραπείας στις Ρευματικές Παθήσεις.

Related posts

Αποκριάτικα Δρώμενα της Αποκριάς & της Ειρήνης από τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Σχολείου Παράδοσης και Λαογραφίας του δήμου

xristiana

Τα μυστικά των ειδικών για απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα

xristiana

Φυτοφάρμακα και χημικά κυλούν στους ποταμούς της Ευρώπης

xristiana