ΚεντρικήΟμορφιά

Mε αυτές τις 3 ασκήσεις θα αποκτήσεις τα γυμνασμένα χέρια της Jennifer Aniston

26/4/2023

Η αγαπημένη μας Jennifer Aniston πέρα από τις υποκριτικές της ικανότητες είναι γνωστή και για την υπέροχη σιλουέτα της. Έχει δηλώσει άλλωστε πολλές φορές, πως αγαπά την υγιεινή διατροφή, ενώ δεν παραλείπει ποτέ την προπόνησή της σε καθημερινή βάση, δίνοντας έτσι και σε εμάς το κίνητρο να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω. Εμείς έχουμε διαλέξει να σου δείξουμε σήμερα 3 ασκήσεις που θα βοηθήσουν να αποκτήσεις γραμμωμένα χέρια όπως τα δικά της.

Η σανίδα
Ξεκίνησε ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα και φέρε τις παλάμες σου στο ύψος του στήθους. Γύρισε τα δάχτυλα των ποδιών έτσι ώστε να πατούν στο πάτωμα και δώσε ώθηση με τα χέρια για να ξεκολλήσεις τον κορμό σου από το πάτωμα. Προσπάθησε να διατηρήσεις όλο το επάνω μέρος του σώματός σου σε ευθεία γραμμή σφίγγοντας του κοιλιακούς, τους τετρακέφαλους και τους γλουτούς. Πάρε 8 εισπνοές-εκπνοές και χαλάρωσε.

Πλαϊνή σανίδα
Ξεκίνησε σε θέση σανίδας. Στηρίξου στα πόδια και περίστρεψε το δεξί χέρι προς τα επάνω ανοίγοντας το στήθος. Φέρε το δεξί χέρι κάτω και επανέλαβε το ίδιο βήμα με το αριστερό. Συνέχισε για 8 επαναλήψεις με το κάθε χέρι.

Σανίδα ώμου
Ξεκίνησε σε μια ψηλή θέση σανίδας με τα πόδια ανοιχτά στο μήκος των ώμων. Σήκωσε το δεξί χέρι και ακούμπησε τον αριστερό ώμο. Επανάλαβε το ίδιο βήμα με το αριστερό χέρι ακουμπώντας τον δεξί ώμο. Κάνε 8 επαναλήψεις με το κάθε χέρι και φρόντισε πάντα να διατηρείς σε ευθεία γραμμή την πλάτη με την μέση σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

15η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού

xristiana

Η Τεχνολογία στον Σακχαρώδη Διαβήτη

xristiana

Οι αστροναύτες θα μετακινούνται στη Σελήνη με «παιδικό καροτσάκι» (βίντεο)

xristiana