News ΑΜΕΑΚεντρική

“Kalamata Dance Challenge Performance”

19/4/2023

Βιωματικό εργαστήρι χορού με τίτλο “Kalamata Dance Challenge Performance” έχει τεθεί σε εφαρμογή στην Καλαμάτα για όλους τους φορείς και τους χώρους εκπαίδευσης της πόλης που συνδέονται με άτομα με αναπηρία. Πρόκειται για ένα project χορογραφικής σύνθεσης προκειμένου ο σύγχρονος χορός να αποτελέσει μέσο έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης.

Το project (20 περίπου διδακτικών ωρών) υλοποιείται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας “Dance Challenge” και την επίβλεψη της προέδρου του Νίνας Δράκου σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας, τελώντας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Το έργο τους θα παρουσιαστεί επίσημα στο άνοιγμα της αυλαίας στην Τελετή Έναρξης Gala του 5ου Διεθνούς «Kalamata Dance Cup», το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο “Τέντα”.

Τα εργαστήρια θα είναι δωρεάν, κατόπιν συμπλήρωσης της απαιτούμενης φόρμας και θα διαρκέσουν από τις 21 Απριλίου ως τις 27 Οκτωβρίου (εκτός σχολικών αργιών). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 6932426008 (Νίνα Δράκου) και 6946783670 (Ιωάννα Καραμήτρη).

Πηγή: https://eleftheriaonline.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Χανίων

xristiana

Πέντε smoothies για ενέργεια

xristiana

Ενημερωτική εκδήλωση πρόληψης για την παχυσαρκία

xristiana