ΚεντρικήΟμορφιά

Bubble gloss: Είναι το minimal μανικιούρ που χαρίζει την πιο κομψή πινελιά στο ανοιξιάτικο beauty look

26/4/2023

Οι nude και παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με το ανοιξιάτικο beauty look αλλά οι nail artists φέτος έχουν την πιο κομψή και minimal πρόταση που ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις περιστάσεις αλλά και σχήμα ή μήκος νυχιών. Λαμπερά με τον πιο διακριτικό τρόπο τα bubble gloss nails είναι το μανικιούρ που αγαπούν πολύ οι celebrities, τα it girls και οι fashionistas. 

Τι ακριβώς είναι; Φαντάσου μια απόλυτα nude βάση που φαίνονται μέσα από μία τσιχλόφουσκα. Αυτό σημαίνει ότι τα νύχια έχουν μια ημιδιάφανη βάση αρχικά και στη συνέχεια αποκτούν ένα ροζ φινίρισμα στον πιο χαριτωμένο και ρομαντικό τόνο. Το super λαμπερό top coat ολοκληρώνει το μανικιούρ χαρίζοντας μια soft glam πινελιά. 

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι για να αναδειχθούν τα bubble gum nails θα πρέπει να είναι περιποιημένα και άψογα χωρίς, ατέλειες στην περιοχή γύρω από τα νύχια και με το σωστό σχήμα. Είναι άλλωστε ο καμβάς πάνω τον οποίο θα δημιουργήσει η μανικιουρίστ. Κι αν έχεις κλείσει ήδη το ραντεβού σου στο nail bar δες στη συνέχεια τα looks που θα σε εμπνεύσουν. 

Instagram: @kimkimnails 

Almond shape: Είναι το μανικιούρ που αναβαθμίζει τέλεια το συγκεκριμένο σχήμα και αποτελεί το ιδανικό look για κάθε περίσταση. 

Instagram: @overglowedit

https://www.instagram.com/reel/Cq-1jm3gKmC/embed/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr&rp=%2Fomorfia%2Fnyxia%2FBubble-gloss-einai-to-minimal-manikiour-pou-xarizei-tin-pio-kompsi-pinelia-sto-anoiksiatiko-beauty-look%2F1401506%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2850.300000000745%2C%22ls%22%3A2047.9000000022352%2C%22le%22%3A2844.800000000745%7D

Clean Bubble: Μια υποψία από ροζ τονίζει τη διάφανη βάση και αποτελεί τη νέα εκδοχή του clean girl beauty look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. 

Instagram: @iramshelton

Κοντά νύχια:  Κι αν παραμένεις πιστή στο συγκεκριμένο μήκος σου υπενθυμίζω ότι οι Γαλλίδες λατρεύουν εδώ και καιρό το bubble gloss μανικιούρ. Δίνεις έμφαση στην λάμψη και επιλέγεις την πιο γλυκιά ροζ απόχρωση. 

Instagram: @harrietwestmoreland

Ballet pink: Θυμίζει τις πουέντ και ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο nude και το ροζ. Και σε αυτή την περίπτωση το λαμπερό φινίρισμα έχει τον πρώτο λόγο.  

Instagram: @lemanoir

French bubble gloss mani: Συνδυάζει δύο διαφορετικές τάσεις που σημαίνει ότι η  βάση έχει ροζ χρώμα και τα tips το κλασικό λευκό. Είναι η πιο chic και minimal διχρωμία ιδανική και για νύφες.   

Instagram: @kimkimnails 

Pearl pink: Το φινίρισμα που θυμίζει πέρλα δημιουργεί ιριδισμούς στο φως της ημέρας και ένα εφέ που προσφέρει στα νύχια μια πινελιά πολυτέλειας. 

Instagram: @lemanoir

Ροζ του τριαντάφυλλου: Η πιο ρομαντική και θηλυκή ταυτόχρονα απόχρωση ιδανική για όλους τους τόνους δέρματος και τέλεια για να υποδεχτείς τον Μάιο. 

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Διαδικτυακή Συζήτηση Με Θέμα «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

xristiana

DIY: 4 σπιτικές μάσκες προσώπου για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα – Θα χρειαστείς 2 μόνο υλικά που έχεις σίγουρα στο ντουλάπι σου!

xristiana

Στον Βόλο το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

xristiana