ΚεντρικήΟμορφιά

Τα 7+1 ωραιότερα ανοιξιάτικα νύχια σε ροζ χρώμα!

2/4/2023

Η άνοιξη έχει ξεκινήσει επίσημα και εμείς είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ για τα απίθανα nail arts της σεζόν. Το 2023 είναι γεμάτο με παραμυθένια ανοιξιάτικα νύχια που θα σε κάνουν να μοιάζεις με μια μικρή fashionista.

Είτε σκοπεύεις να φτιάξεις τα νύχια σου μόνη σου, είτε ψάχνεις το τέλειο nails-inspo για να το επισκεφθείς το ινστιτούτο νυχιών της περιοχής σου, είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις τουλάχιστον ένα σχέδιο που θα σου κολλήσει!

Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα επερχόμενα ανοιξιάτικα μανικιούρ σου, συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα spring nails του Instagram για το 2023. Η λίστα που θα βρεις σε ταξιδέψει σε ροζ σύννεφα με ροζ καρδιές και ροζ τουλίπες!

Τα 7+1 ωραιότερα ανοιξιάτικα νύχια σε ροζ χρώμα!

Τα ανοιξιάτικα νύχια σε ροζ χρώμα θα σε πείσουν να αφήσεις το αγαπημένο σου nude βερνίκι νυχιών. Τα ροζ μανικιούρ 2023 έχουν φαντασία, παιχνιδιάρικη διάθεση και ένα sεχiness που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Τα περισσότερα από τα ανοιξιάτικα νύχια σε ροζ χρώμα που παρουσιάζονται παρακάτω είναι hot trends στα social media, οπότε αν ξεχωρίσεις κάποιο που σου αρέσει, απλώς κάνε κλικ στη φωτογραφία και αποθήκευσέ την.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών https://glance.gr

Related posts

Μεταμορφώστε το look σας με τη νέα συλλογή M·A·C x Stranger Things

xristiana

Κώστας Βίρβος

xristiana

Διανομή Προϊόντων Στις Οικογένειες Του ΚΕΑ-TEBA, Από Τον Δήμο Καρδίτσας

xristiana