ΚεντρικήΟμορφιά

Πως να τονίσεις τις φακίδες σου ώστε να γίνουν ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ σου

4/4/2023

Οι φακίδες είναι ένα από τα ομορφότερα γυναικεία χαρακτηριστικά που δε θα έπρεπε να κρύβονται με πολλές στρώσεις μακιγιάζ αλλά να αναδεικνύονται.

Ιδιαίτερα οι κοπέλες με φυσικές χάλκινες ή ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά μπορούν να τονίσουν αυτό το υπέροχο χαρακτηριστικό με λίγη προσπάθεια.

Οι υπόλοιπες αν δε διαθέτουν φακίδες μπορούν να εύκολα να τις δημιουργήσουν για να δώσουν έξτρα φυσικότητα στο μακιγιάζ τους.

Αν έχεις λοιπόν φακίδες προσπάθησε να μη φορέσεις foundation για αυτό το look. Χρησιμοποίησε ένα corrector στα σημεία που χρειάζεται, δηλαδή στους μαύρους κύκλους και σε τυχόν σημάδια.

Φρόντισε το concealer σου να έχει την ίδια απόχρωση με το δέρμα σου, ούτε πιο ανοιχτή αλλά ούτε και πιο σκούρα. Τοποθέτησε μικρή ποσότητα στη περιοχή κάτω από τα μάτια με το δάχτυλό σου και όπου αλλού υπάρχει δισχρωμία στο δέρμα σου.

Στη συνέχεια εφάρμοσε ένα blush σε κρεμώδη υφή στα ζυγωματικά και πέρασέ το και πάλι με τα δάχτυλά σου. Τόνισε ελαφρώς το βλέμμα σου με λίγη μάσκαρα στη βάση των βλεφαρίδων σου και βούρτσισέ τες με κατεύθυνση προς τα έξω.

Για να δώσεις λίγη ένταση παραπάνω στις φακίδες, διάλεξε ένα λεπτό μολύβι φρυδιών στην ίδια απόχρωση με τις φακίδες σου και πάτησε επάνω σε μερικές από αυτές. Ολοκλήρωσε αυτό το φυσικό μακιγιάζ βάζοντας στα χείλη σου ένα balm ή ένα gloss σε απαλή απόχρωση

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

6α Μαθητικά Βραβεία You Smile Awards / Ιστορίες Νικητών

xristiana

Μουσικοχορευτική παράσταση αφιέρωμα στην Καίτη Γκρέυ στα Χανιά 

xristiana

Γιατί να μην χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα μετά το βούρτσισμα με οδοντόκρεμα

xristiana