News ΑΜΕΑΚεντρική

Πρόσληψη οδοντιάτρου για ΑΜΕΑ στο «Βοστάνειο»

30/4/2023

Στην πρόσληψη εκπαιδευμένου οδοντιάτρου για Άτομα με Αναπηρία προχώρησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης. Στο πλαίσιο αυτό το οδοντιατρικό τμήμα θα συνεργασθεί με το αναισθησιολογικό προκειμένου τα περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Νοσοκομείο και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία μετάβασής των σε άλλα Νοσοκομεία εκτός νησιού.

Επιπρόσθετα την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συλλόγων, φορέων και δομών Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας οδοντιατρικής κάλυψης ΑΜΕΑ και για την ενημέρωσή τους όσον αφορά την πρόσληψη του οδοντιάτρου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από το Νοσοκομείο ο Διοικητής, η Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας , η Δ/ντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος και ο Οδοντίατρος του Οδοντιατρικού Τμήματος, ενώ από τους Συλλόγους συμμετείχαν οι α) ΣΥΝ-ΕΞΕΛΙΞΗ, β) ΚΥΨΕΛΗ ΑΜΕΑ – Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για ΑΜΕΑ και γ) ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΑΜΚΕ.

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τις οποίες οφείλουμε να παρέχουμε στους κατοίκους του νησιού μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης “Βοστάνειο”.

Πηγή: https://www.ertnews.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Η λίμπιντο των «αγγέλων» και οι ανύπαρκτοι εκπαιδευμένοι σεξουαλικοί βοηθοί για ΑμεΑ στην Ελλάδα

xristiana