ΚεντρικήΟμορφιά

Οι δύο νέες προσθήκες στη σειρά MAC Studio Fix θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου!

12/4/2023

Η δημοφιλής και εμβληματική σειρά M·A·C Studio Fix συμπληρώνεται με δυο νέα προϊόντα: το Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen και το Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder, που υπόσχονται αψεγάδιαστο μακιγιάζ μέσα από ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

New entries!

  1. Tο Studio Fix Every-Wear All-Over Face Pen, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 33 αποχρώσεις, αποτελεί ένα μοναδικό 2 σε 1 face pen με ιδιότητες foundation και concealer σε μια μόνο σύνθεση.
  2. Η πούδρα Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder προσφέρει ένα εξαιρετικό ματ φινίρισμα μέσα από μία ανάλαφρη αίσθηση που ρυθμίζει άψογα το μακιγιάζ χαρίζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Σημείωσε ότι ο συνδυασμός των δυο νέων προϊόντων είναι ιδανικός για να απογειώσει το μακιγιάζ σου σε κάθε περίσταση- από selfies και zoom calls, έως φωτογραφήσεις εξώφυλλων και performance μπροστά στο φως των προβολέων.
Οι δύο νέες προσθήκες στη σειρά MAC Studio Fix θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου!

Pro tip:

«Εφάρμοσε μια ποσότητα Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder γύρω και κάτω από τα μάτια πριν απλώσεις οποιαδήποτε σκούρα σκιά ματιών. Αυτό θα σε βοηθήσει να διορθώσεις το eye look σου χωρίς να χρειαστεί να «ξαναχτίσεις» ολόκληρη τη βάση.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το look με έναν ελαφρύ ψεκασμό από το Fix+» —Dominic Skinner, M·A·C Global Senior Artist

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μπούτι από αρνάκι με αρωματική σάλτσα μουστάρδας

xristiana

Δείτε το περίεργο καλαμάρι-φράουλα με πράσινα μάτια που εντοπίστηκε στη «ζώνη του λυκόφωτος»

xristiana

Σύρος: Επισκεπτήριο Αγάπης Για Τους Καρκινοπαθείς

xristiana