ΚεντρικήΟμορφιά

Να γιατί το μοβ κραγιόν είναι η τέλεια ρετρό επιλογή!

26/4/2023

Έχετε βρεθεί κολλημένη στην ίδια παλιά βαρετή ρουτίνα ομορφιάς; Ίσως δεν θέλετε το κλασικό κόκκινο, το αθώο ροζ ή το ανεπιτήδευτο ουδέτερο που έχετε συνηθίσει να φοράτε. Ίσως απλά θέλετε να νιώσετε λίγο πιο τολμηρές ή διαφορετικές.

Το μοβ κραγιόν μπορεί να είναι ακριβώς η επιλογή που ψάχνετε, είτε πρόκειται για ένα βαθύ μελιτζανί είτε για μια φωτεινή απόχρωση του λιλά.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Θέλετε μία εμφάνιση τολμηρή, εντυπωσιακή και ταυτόχρονα μιας ρετρό ντίβας; Ε, τότε οι αποχρώσεις των μοβ κραγιόν είναι η τέλεια επιλογή! Η δημοφιλής απόχρωση στην πραγματικότητα χρονολογείται από τους αρχαίους Αιγύπτιους, οι οποίοι συχνά φορούσαν βαθύ μοβ και μαύρες αποχρώσεις κραγιόν!

Αλλά όπως λένε, όλα τα παλιά είναι ξανά καινούργια και το μωβ κραγιόν επιστρέφει δυναμικά. Υπάρχουν πραγματικά εκθαμβωτικές επιλογές με το μοβ μακιγιάζ γενικά, αλλά το κραγιόν δίνει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, φέρνοντας τα χείλη στο επίκεντρο με ηχηρό τρόπο.

Πώς να αποκτήσετε το ρετρό μοβ λουκ κραγιόν

Αν σκέφτεστε να δοκιμάσετε ένα βαθύ βιολετί ή έντονο μοβ κραγιόν, αλλά νιώθετε λίγο δειλά για μια τόσο τολμηρή εμφάνιση, να είστε σίγουρες ότι όλες μπορούμε να φορέσουμε ένα μοβ κραγιόν.

Όλες οι αποχρώσεις του δέρματος και των χειλιών μπορούν να φορούν μοβ κραγιόν και να δείχνουν όμορφα. Απλά πρέπει να βρείτε το κατάλληλο «ταίρι» για τον τόνο του δέρματός σας.

  • Λάβετε υπόψη ότι για παράδειγμα, εάν τα χείλη σας είναι μοβ, μην συνδυάσετε έντονες ή οι πολύχρωμες σκιές ματιών.
  • Για να συμπληρώσετε τα μοβ χείλη σας περάστε μία ουδέτερη, ανοιχτή μοβ ή ανοιχτή καφέ στα βλέφαρά σας. Συνοδέψτε με μαύρη μάσκαρα και επιλέξτε ένα παστέλ ουδέτερο ρουζ ή bronzer.
  • Ολοκληρώστε το μακιγιάζ φροντίζοντας τα φρύδια σας να είναι περιποιημένα και να «γράφουν» όμορφα τόξα.
  • Κρατώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό, θα βοηθήσετε το μοβ κραγιόν να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο και να ολοκληρώσει τη ζωηρή ρετρό εμφάνιση.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το μυστικό για το μολύβι χειλιών για να δείχνουν τα χείλη σας αψεγάδιαστα όλη μέρα!

xristiana

Νύχια: Πώς αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε;

xristiana

Στρες και κατάθλιψη: Διπλάσιος ο κίνδυνος για αυτούς τους ασθενείς και τους φροντιστές τους

xristiana