ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/4/2023

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να προσθέσει μια αντισυμβατική απόχρωση στον καμβά της ημέρας και συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα πρέπει να προσέξετε τις συνδέσεις σας. Μείνετε σταθερά προσανατολισμένη/ος σε έναν σκοπό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, καινούργιες συνδέσεις σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε η Σελήνη στον Υδροχόο με ανθρώπους, πράγματα, ιδέες και οτιδήποτε σας προσφέρει γνώση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα σταθερά βήματα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας καθώς και η επιφυλακτικότητα πριν κάνετε το κάθε βήμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, φιλοσοφικές αναζητήσεις σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε η δυναμική στον ουράνιο θόλο σήμερα ερχόμενη/ος σε επαφή με την πίστη και το όραμα σας σε ένα άλλο επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, είναι δική σας απόφαση σήμερα αν θα ακολουθήσετε τη ροή σπαταλώντας χρόνο και φαιά ουσία σε ανούσια πράγματα ή θα ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που δίνουν συγκεκριμένες καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη περνά απέναντι από το ζώδιο σας δίνοντας την ευκαιρία μέσα από ομάδες ανθρώπων και φίλους να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας βρίσκεται στη σκιά του και θα αρχίσει σε λίγες ημέρες την ανάδρομή του πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει το πλεονέκτημα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις που μπορούν να σας δώσουν προσωπική φροντίδα και να σας θρέφουν συναισθηματικά είναι η κύρια σκέψη και ανάγκη της ημέρας για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία είναι σημαντική σήμερα και είναι στο χέρι σας να την κάνετε δημιουργική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα οικονομικά και γενικότερα η ασφάλεια που θέλετε να έχετε στη ζωή σας, είτε υλική είτε συναισθηματική είναι στο κύριο μενού της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να δείτε ευκολότερα την πανοραμική εικόνα των καταστάσεων στη ζωή σας στο εδώ και τώρα με τα πλανητικά δρώμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ξεκούραση σε ψυχικό κυρίως επίπεδο είναι το κύριο συστατικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία Την 1η Φεβρουαρίου, Δίπλα Από Το Σχολείο Που Δολοφονήθηκε Ο Άλκης

xristiana

Αγοράζουμε Τα Πασχαλινά Μας Δώρα Και Στηρίζουμε Τα Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ

xristiana

Βόλος: Δώρο ζωής από 55χρονη – Στο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης τρία όργανά της

xristiana