ΚεντρικήΠεριβάλλον

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις – Πού θα βρέξει

24/4/2023

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από αργά το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

Σταδιακή θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Flip and Clip: Δώσε όγκο στα μαλλιά σου χωρίς πιστολάκι!

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 19/1

xristiana

5 τροφές που θα σε ζεστάνουν στο κρύο

xristiana