ΚεντρικήΠεριβάλλον

Αρκούδα κάνει “pole dancing” και τρελαίνει κόσμο – Δείτε το απολαυστικό βίντεο

28/4/2023 

Ένα απολαυστικό βίντεο με μια αρσενική αρκούδα να δίνει ρέστα στο pole dancing έδωσε στη δημοσιότητα η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος».

Σύμφωνα με την οργάνωση, το βίντεο είναι από τον Μάιο του 2022 και προέρχεται από τις κάμερες παρακολούθησης που έχει εγκαταστήσει στο πεδίο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

“Η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κυρίως στην αναπαραγωγική περίοδο”, αναφέρει επίσης η οργάνωση στην ανάρτηση του βίντεο.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Farcturosngo%2Fvideos%2F957290848626355%2F&show_text=true&width=560&t=0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Αρκτούρος:

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ

Επεισόδιο: 17 Ο χορός της αρκούδας! Μία αρσενική ? μας δείχνει τις αρετές της στο… pole dancing ?

Η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κυρίως στην αναπαραγωγική περίοδο. Δεν είναι οριοθέτηση επικράτειας, αλλά μαρκάρισμα της παρουσίας τους στους στύλους (που είναι πιο διακριτοί σε σχέση με τα δέντρα) για να προσελκύσουν θηλυκά και να απωθήσουν αρσενικά. Τρίβουν τους ώμους, τον λαιμό και την πλάτη τους και ενίοτε τους δαγκώνουν ή τους γρατζουνίζουν. Με το μαρκάρισμα, όμως, αφήνουν πολύτιμο γενετικό υλικό, το οποίο συλλέγει η ερευνητική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Το βίντεο είναι από τον Μάιο του 2022 και προέρχεται από τις κάμερες παρακολούθησης που έχει εγκαταστήσει στο πεδίο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή βίντεο: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.thestival.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 20/3

xristiana

Πασχαλινό «δώρο» από το ΥΠΕΝ για την εκτός σχεδίου δόμηση

xristiana

Αυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό, σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί

xristiana