ΚεντρικήΚοινωνικά

Ανοιξιάτικο παζάρι 2023 από το ΕΕΕΕΚ Βόλου

4/4/2023

Μετά από δύο χρόνια απουσίας έρχεται ξανά φέτος το «Ανοιξιάτικο παζάρι 2023» με προϊόντα των τριών εργαστηρίων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στις 4 & % Απριλίου στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στον πεζόδρομο της Ερμού από τις 10.00π.μ. έως τις 9.00μ.μ..

Η δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου και με τη στήριξη του Δ. Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ομάδας εθελοντών και φοιτητών/τριών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΤΕΑ-ΠΘ). Χορηγοί στη δράση είναι οι Γιάννης Δεληγιάννης (Εταιρία Φύλαξης) & Βιβλιοπωλείο – Τυπογραφείο ΚΑΛΟΣΤΥΠΗΣ.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου, είναι Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας.

Στο σχολείο φοιτούν 67 έφηβοι μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Λειτουργούν 3 εργαστήρια με  τμήματα «Γεωπονίας – Περιβάλλοντος- Τροφίμων», «Ψηφιδογραφίας – Αγγειοπλαστικής» και «Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής- Τουριστικών Επαγγελμάτων».

Σκοπός του ανοιξιάτικου αυτού παζαριού  είναι να γνωρίσει η τοπική κοινωνία τη δουλειά των εργαστηρίων του ΕΕΕΕΚ και ταυτόχρονα να στηρίξει την προσπάθεια των μαθητών.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

Περιποίηση φρυδιών: Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να τα φροντίσεις σωστά σε 4 βήματα!

xristiana

Πεντανόστιμα κεφτεδάκια κοτόπουλου με κουρκουμά

xristiana

Δείτε μια νέα πόλη φιλική σε κατοίκους και περιβάλλον (βίντεο)

xristiana