ΚεντρικήΚοινωνικά

Έκθεση στη Νέα Σμύρνη: “Αφηγηματικά κεντήματα samplers”

1/3/2023

Έκθεση με τίτλο “Αφηγηματικά κεντήματα samplers” που διοργανώνει η Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, από τις 7 ως τις 12 Μαρτίου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Γαλαξίας”.

Η ιδιαίτερη αυτή έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης, ο οποίος στηρίζει το έργο και το μεράκι του απλού, λαϊκού ανθρώπου.

Εν προκειμένω την κεντητική, ως έναν από τους πιο λαμπρούς κλάδους της ελληνικής λαϊκής τέχνης. Τα έργα που θα εκτεθούν δεν προέρχονται από το μπαούλο της γιαγιάς αλλά είναι σύγχρονα, από αυτά που οι ταλαντούχες κεντήστρες δημιουργούν καθημερινά μέσα από ποικίλα ερεθίσματα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 18.30. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 – 13.00 & 17.30 – 20.30 και το Σαββατοκύριακο από τις 11.00 ως τις 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Μαίρη Καλλιάνη (6948295141) ή με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Νέας Σμύρνης (2132025847).

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

ΕΛΤΑ Courier: Ποια Σχολικά Είδη Συγκεντρώνει Και Φέτος Για Το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

xristiana

29η Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Σαρωνικού

xristiana

𝚬𝛋𝛅ή𝛌𝛚𝛔𝛈 𝛍𝛆 ά𝛒𝛚𝛍𝛂 𝕆𝕜𝕥𝕠𝕓𝕖𝕣𝕗𝕖𝕤𝕥

xristiana