ΚεντρικήΚοινωνικά

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 3/3

3/3/2023

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στις 11:00, υπό τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρ. Τριαντόπουλο, με την εκτίμηση ότι έως το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση έρευνας στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τους φορείς για τον συντονισμό των ενεργειών από εδώ και πέρα.Παράλληλα, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 35 πυροσβέστες, παραμένουν στο σημείο για την τελευταία έρευνα που γίνεται στον χώρο.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ακόμη, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, Γεώργιος Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επικεφαλής της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής καθώς και από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, που έγινε χθες, από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β’, Κωνσταντία Δημογλίδου, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική, αργά το βράδυ της Τρίτης 28/2, στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, ανέρχονται σε 57.

Από την αστυνομία επίσης έγινε γνωστό ότι προχωρούν οι ταυτοποιήσεις μέσω DNA. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 32 από τα θύματα, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά δείγματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Κάντε κλικ στους τίτλους για να διαβάσετε την είδηση που σας ενδιαφέρει.

1.http://Σύγκρουση τρένων: «Ο ΟΗΕ είναι στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης»

2.http://Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 52 από τα θύματα – Ενημερώθηκαν 14 οικογένειες

3.http://Μεθώνη: Σε χαράδρα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού από τις ΗΠΑ που αγνοούνταν.

4.http://Αμύνταιο Φλώρινας: Οι μπάρες ανεβαίνουν πριν περάσει η αμαξοστοιχία.

5.http://Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Related posts

Σπιτικά spring rolls εύκολα και γρήγορα

xristiana

Νερό ρυζιού: Πρέπει ή όχι να το χρησιμοποιήσετε για την περιποίηση των μαλλιών σας

xristiana

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

xristiana