ΚεντρικήΟμορφιά

Floral μανικιούρ: Ο ωραιότερος τρόπος να καλωσορίσεις τον Μάρτιο

1/3/2023

Ο Μάρτιος μας έφτασε λοιπόν και είναι η κατάλληλη στιγμή να υιοθετήσεις τις τάσεις της σεζόν. Εκείνες που έχεις ήδη επιλέξει, ξεκινώντας από το μανικιούρ. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο κατάλληλο από το floral. Celebrities και influencers έχουν ήδη τολμήσει ενώ οι αγαπημένοι nail artists έχουν δημιουργήσει τέλεια looks με λουλούδια.

Κι αν έχεις ήδη κλείσει το πρώτο ραντεβού του μήνα δες στη συνέχεια τα ωραιότερα μανικιούρ με λουλούδια και ζήτησε από την expert να το αντιγράψει. 

Instagram: @thehangedit

Blue: Είναι ένα από τα χρώματα που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Επιλέγεις τις αγαπημένες αποχρώσεις του και τις συνδυάζεις με μικροσκοπικά λουλούδια σε δύο μόνο νύχια. 

Instagram: @overglowedit

Λευκό και μπλε: Διαφορετικά nail art designs που δημιουργούν ένα τέλειο look. Το floral συνδυάζεται μοναδικά με τους κυματισμούς και τα γεωμετρικά σχέδια. 

Instagram: @overglowedit 

Sunshine:  Κίτρινο, λαμπερό σαν τον ήλιο και επιτέλους επίκαιρο. Όταν δε, οι μαργαρίτες και τα tips έχουν τη λάμψη του το μανικιούρ θα κλέψει την παράσταση στο beauty look. 

Instagram: @nailsinc

Think Pink: Είναι ρομαντικό, huge trend της άνοιξης και τέλειο αν αγάπησες κι εσύ το barbiecore. 

Instagram: @amyle.nails

Daisies: Σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και στις ωραιότερες παστέλ αποχρώσεις. Ένα μανικιούρ κατάλληλο για μακριά και σε almond shape νύχια. 

Instagram: @tombachik

Glam Floral: Ο Tom Bachik δημιούργησε στη Selena Gomez το πιο εντυπωσιακό floral μανικιούρ λίγο πριν έρθει η άνοιξη χαρίζοντας έμπνευση σε εσένα που αγαπάς μεν τα λουλούδια αλλά θέλεις ταυτόχρονα μία glam πινελιά. 

Instagram: @_nailgirlshae

Vintage: Το floral εφέ θυμίζει ταπετσαρίες της Βρετανικής εξοχής. Μικροσκοπικά λουλούδια, πράσινα φύλλα σε λευκό φόντο. Τα υπόλοιπα νύχια έχουν παστέλ ή γήινο χρώμα.  

Instagram: @bylexy

Minimal: Αν παραμένεις πιστή στα διακριτικά nail art designs και τα κοντά νύχια, κρατάς τη βάση ροζ και ζωγραφίζεις μικρά κόκκινα λουλούδια.΄

Instagram: @betina_goldstein

Midnight Camelia: Η αγαπημένη nail artist Betina Goldstein δημιούργησε το πιο κομψό μανικιούρ με μια αίσθηση μυστηρίου. Διάφανη βάση με μαύρες, ανάγλυφες καμέλιες. Ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από το εμβληματικό λουλούδι του οίκου Chanel.  

Instagram: @aliciatnails

Roses: Κόκκινα, ροζ και πορτοκαλί τριαντάφυλλα. Μπορείς να το δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου μιας και πρόκειται για stickers. 

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις οστεοπόρωσης

xristiana

Boxer shorts το νέο fashion must

xristiana

Τι προκαλεί καρκίνο στα παιδιά – Τα ύποπτα συμπτώματα και οι θεραπείες

xristiana