ΚεντρικήΟμορφιά

Εssence update άνοιξη/καλοκαίρι 2023

17/3/2023

Όπως λέει και το τραγούδι “Come out and play” της Billie Eilish, έχει έρθει πλέον η στιγμή να αποκαλύψουμε τη νέα βασική σειρά της essence άνοιξη/καλοκαίρι 2023! Ώρα για παιχνιδιάρικα πειράματα make-up, εκφραστικές εμφανίσεις, έντονα χρώματα και εκπληκτικά εφέ! Το πρόσωπό σας πρόκειται να γίνει ένας καμβάς έκφρασης της προσωπικότητάς σας.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το μακιγιάζ είναι διασκέδαση, χρειαζόμαστε προϊόντα που προσφέρουν υψηλή απόδοση με γρήγορα αποτελέσματα και εύκολη εφαρμογή. Φυσικά, δεν πρέπει να παραμελούμε και την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Γι’ αυτό τα νέα προϊόντα της βασικής συλλογής συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την ποιότητα, την απόδοση και την περιποίηση.

Χάρη στα πολυχρηστικά προϊόντα, οι λάτρεις της ομορφιάς χρειάζονται μόνο μερικά προϊόντα για την εμφάνισή τους – είτε θέλουν να δημιουργήσουν μια διακριτική, καθημερινή εμφάνιση είτε εκφραστικά, μοναδικά look.

Θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα highlights; Ανακαλύψτε νέες και συναρπαστικές Trend συλλογές, αλλά και Online Exclusives κάθε μήνα στο www.essence.eu. Τα εμπνευσμένα βίντεο, τα συναρπαστικά tutorials και τα τελευταία νέα της essence, εμφανίζονται τακτικά στα social media μας, δίνοντας καινοτόμες ιδέες για ξεχωριστές εμφανίσεις και αυτοέκφραση.

* Το 100% των προϊόντων της essence έχει πλέον αναπτυχθεί ως vegan. Καθώς κάνουμε αυτήν τη μετάβαση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας είναι vegan μέσω του εικονιδίου vegan στο πίσω μέρος του προϊόντος.

* Όλα τα προϊόντα “Clean Beauty” της essence περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών και υποστηρίζουν την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου.

* Πείτε λοιπόν «Αντίο» σε: • PEGs • Μικροπλαστικά σωματίδια • Parabens • Επιπρόσθετα για τα βερνίκια νυχιών πείτε «Αντίο» σε: Πολυμερή στυρενίου, εποξικές ρητίνες, μελαμίνη, πολυαϊμίδια, τοσυλαμίδιο αιθυλίου, καμφορά, φωσφορικό τριφαινύλιο.

* Και πείτε «Γεια» στην “Καθαρή Ομορφιά” από την essence. Σε μερικά προϊόντα “Clean Beauty” μπορέσαμε να αποφύγουμε ακόμη περισσότερα συστατικά.

Likewomangr essence 2023 1

HELLO, GOOD STUFF!

HELLO, GOOD STUFF! 48h INTENSE HYDRO GEL Καλώς ήρθες ενυδάτωση και HELLO, GOOD STUFF! 48h INTENSE HYDRO GEL. Αυτός ο θρεπτικός τζελ ορός αφήνει το δέρμα ανανεωμένο και απαλό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνος του είτε κάτω από το μακιγιάζ. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με νερό αλόης καθώς και υαλουρονικό οξύ, παρέχοντας εντατική ενυδάτωση έως και 48 ώρες. Με 95% φυσικά συστατικά.

Περίπου €4,99*

HELLO, GOOD STUFF! FRESH GLOW PEEL-OFF MASK Το καταλληλότερο προϊόν για όλους τους Skintellectuals: το HELLO, GOOD STUFF! FRESH GLOW PEEL-OFF MASK με υφή που μοιάζει με τζελ είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βατόμουρου και υαλουρονικό οξύ. Παρέχει ενυδάτωση, κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι και το δέρμα πιο λείο, ενώ χαρίζει μια λαμπερή, φρέσκια επιδερμίδα. Η μάσκα προσώπου με 90% φυσικά συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένη, στεγνώνει στο δέρμα σαν μεμβράνη και ξεφλουδίζεται εύκολα.

Περίπου €6,29**

HELLO, GOOD STUFF! 48h HYDRO FIXING SPRAY Το νέο σπρέι σταθεροποίησης δίνει και μια ενυδατική δόση φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Η ανάλαφρη υφή του HELLO, GOOD STUFF! 48h HYDRO FIXING SPRAY σταθεροποιεί το μακιγιάζ και αφήνει πίσω του ένα φυσικό, καθαρό φινίρισμα. Την ίδια στιγμή, η αναζωογονητική φόρμουλα με νερό καρύδας ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το σπρέι μπορεί να εφαρμοστεί ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με 97% φυσικά συστατικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Περίπου €3,79**

stay ALL DAY 14h long-lasting concealer Ένα αγαπημένο προϊόν τώρα και με βελτιωμένη φόρμουλα: Το stay ALL DAY 14h long-lasting concealer είναι απαλλαγμένο από σιλικόνες και μικροπλαστικά σωματίδια, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει την ίδια, δοκιμασμένη εξαιρετική απόδοση. Η λεία υφή του απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα, χωρίς να στέκεται στις λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα προσφέρει μέτρια έως υψηλή κάλυψη. Το φυσικό ματ και ομοιόμορφο φινίρισμα διαρκεί έως και 14 ώρες, είναι αδιάβροχο και δεν μεταφέρεται. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καλύψετε άμεσα τις ατέλειες του δέρματος, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, κ.α.

10 Light Honey 20 Light Rose 30 Neutral Beige 40 Warm Beige

Περίπου €3,19**

multitask concealer

Θέλετε να κάνετε τις ατέλειες του δέρματος και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας να εξαφανιστούν και να τονίσετε το περίγραμμα του προσώπου σας με ένα μόνο concealer; Τώρα πλέον μπορείτε χάρη στο multitask concealer και τις διαφορετικές αποχρώσεις του. Το φυσικό ματ φινίρισμα έχει μεγάλη διάρκεια, προσφέρει μεσαία έως υψηλή κάλυψη που κτίζεται σε στρώσεις, ενώ η φόρμουλα του είναι εμπλουτισμένη με καφεΐνη και υαλουρονικό οξύ για φροντίδα και περιποίηση.

05 Cool Porcelain 10 Peachy Ivory 15 Natural Nude 20 Natural Beige 25 Warm Honey

30 Warm Almond

Περίπου €4,19**

baby got blush Μια ορατή ώθηση φρεσκάδας εν κινήσει; Φυσικά! Απλώς εφαρμόστε λίγο ρουζ στα μάγουλά σας με το baby got blush stick και αναμείξτε. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χάρη στην απαλή κρεμώδη υφή του, αλλά και το πρακτικό σχήμα του σε μορφή στικ. Ταιριάζει σε κάθε τσάντα για να το έχετε πάντα μαζί σας.

10 tickle me pink 30 rose all day

Περίπου €3,79**

baby got bronze bronzing stick Για μια ηλιοκαμένη εμφάνιση εν κινήσει: το baby got bronze bronzing stick είναι σίγουρο ότι θα χωρέσει σε κάθε τσάντα χάρη στο πρακτικό του μέγεθος. Η απαλή, κρεμώδη υφή του απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα. Δημιουργήστε μια μαυρισμένη καλοκαιρινή επιδερμίδα με λίγα μόλις βήματα!

10 cinnamon spice

Περίπου €3,79**

ELECTRIC GLOW COLOUR CHANGING LIP & CHEEK OIL Είναι μαγικό! Το ELECTRIC GLOW COLOR CHANGING LIP & CHEEK OIL αντιδρά με τη φυσική τιμή pH του δέρματος και αλλάζει χρώμα. Το αποτέλεσμα; Μια απαλή λάμψη χρώματος στα χείλη και τα μάγουλά σας με ένα φυσικό φινίρισμα. Η σύνθεση είναι χωρίς γλουτένη, μικροπλαστικά σωματίδια, parabens, σιλικόνες και ορυκτέλαιο, ενώ είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό έλαιο ροδάκινου.

Περίπου €4,19**

BRIGHTEN UP! banana powder H BRIGHTEN UP! banana powder σε μια απαλή κίτρινη απόχρωση είναι ιδανική για να προσθέσετε ματ highlights και να δώσετε στην επιδερμίδα σας μια φυσική λάμψη. Η ημιδιαφανής, ματ πούδρα είναι ιδανική και για την τεχνική “concealer baking”. Και τώρα υπάρχει μια ολοκαίνουργια απόχρωση στη συλλογή!

20 bababanana

Περίπου €3,79**

gimme GLOW luminous highlighter Το gimme GLOW luminous highlighter έχει μια απαλή, βουτυρένια υφή πούδρας που απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα, ώστε να μπορείτε να δώσετε φωτεινούς τόνους στο πρόσωπό σας, να δώσετε έμφαση, για παράδειγμα, στα ζυγωματικά σας κάνοντας την επιδερμίδα σας να λάμπει. Χάρη στη κάλυψη που κτίζεται σε στρώσεις, είναι το ίδιο εύκολο να πετύχετε διακριτικά εφέ και έντονα highlights.

10 Glowy Champagne 20 Lovely Rose

Περίπου €4,19**

SPACE GLOW COLOUR CHANGING LIPSTICK

Εξωπραγματικό! Το SPACE GLOW COLOR CHANGING LIPSTICK τραβάει στο λεπτό τα βλέμματα με το λευκο-μωβ μαρμάρινο σχέδιό του. Λόγω της σύνθεσής του που αντιδρά με το pH του δέρματος, το κραγιόν αλλάζει χρώμα μόλις εφαρμοστεί στα χείλη και τους χαρίζει ένα απαλό ροζ, φυσικό φινίρισμα με ένα διακριτικό αποτέλεσμα λάμψης.

Περίπου €3,79**

JUICY BOMB shiny lipgloss Το δημοφιλές JUICY BOMB shiny lipgloss επιστρέφει βελτιωμένο! Η εξαιρετικά γυαλιστερή, σούπερ φρουτώδη απόδοσή του παραμένει ίδια, αλλά τώρα το lipgloss είναι και “clean beauty”. Χάρη στο βολικό μέγεθός του, το lipgloss είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξει σε κάθε τσάντα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, με γυαλιστερό, μη κολλώδες φινίρισμα, όπου κι αν βρίσκεστε. Διατίθεται σε πέντε νέα χρώματα με φρουτώδη αρώματα.

101 Lovely Litchi 102 Witty Watermelon 103 Proud Papaya 104 Poppin Pomegranate 105 Bouncy Bubblegum

Περίπου €1,69**

8h matte liquid lipstick Αυτό το υγρό κραγιόν είναι must για όλους τους λάτρεις της ομορφιάς. Το 8h matte liquid lipstick προσφέρει υψηλή κάλυψη και άμεση απόδοση χρώματος, αλλά και ένα μακράς διαρκείας, αδιάβροχο και ανθεκτικό στο φιλί φινίρισμα που διαρκεί έως και οκτώ ώρες. Παράλληλα, η κρεμώδης, ματ σύνθεσή του απλώνεται ευχάριστα στα χείλη χωρίς να τα ξηραίνει. Χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο απλικατέρ, το υγρό κραγιόν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και με ακρίβεια.

01 Cinnamon Spicy 02 Silky Hazelnut 03 Soft Beige 04 Rosy Nude 05 Pink Blush 06 Cool Mauve

07 Classic Red 08 Dark Berry

Περίπου €3,79**

TINTED kiss hydrating lip tint Ενυδατωμένα χείλη με μια νότα χρώματος; Πανεύκολο για το TINTED kiss hydrating lip tint. Η ανάλαφρη υφή του παρέχει ενυδάτωση, δίνει στα χείλη μια πινελιά χρώματος και προσφέρει ένα αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας με φυσική εμφάνιση και αίσθηση.

01 Pink & Fabulous 02 Mauvelous 03 Coral Colada 04 Chili & Chill

Περίπου €3,79**

LASH LIKE A BOSS INSTANT LIFT & CURL MASCARA Υπάρχει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια LASH LIKE A BOSS: η INSTANT LIFT & CURL MASCARA παρέχει άμεσα στις βλεφαρίδες εκπληκτική καμπύλη και μήκος, χάρη στο μοναδικό, κυρτό, ελαστομερές βουρτσάκι της. Παράλληλα, η συσκευασία της μαγνητίζει τα βλέμματα με την κιτρινοπράσινη, μεταλλική εμφάνισή της.

Περίπου €4,89**

THICK & WOW! fixing brow mascara

Πιο πυκνά φρύδια στο λεπτό; Παιχνιδάκι με τη THICK & WOW! fixing brow mascara. Η χρωματιστή υφή της περιέχει ίνες που γεμίζουν ορατά τα μικρά κενά – για πλούσια, εντυπωσιακά φρύδια. Παράλληλα, η υφή της σταθεροποιεί το μακιγιάζ κάνοντας τον σχηματισμό των φρυδιών πραγματικά εύκολο. Μάλιστα, χάρη στο ενσωματωμένο βουρτσάκι, είναι πολύ εύκολη και η εφαρμογή της.

01 Caramel Blonde 02 Ash Brown 03 Brunette Brown 04 Espresso Brown

Περίπου €4,49**

HYDRO GEL eye patches 30 PAIRS Μια δόση ενυδάτωσης στην περιοχή των ματιών: τα αναζωογονητικά επιθέματα ματιών HYDRO GEL περιέχουν υαλουρονικό οξύ και παρέχουν ενυδάτωση για έως και 24 ώρες. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 ζεύγη επιθεμάτων ματιών, τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα για όλους τους τύπους δέρματος.

Περίπου €9,99**

Light as a feather 3D faux mink lashes Οι light as a feather 3D faux mink lashes δημιουργούν αμέσως μια απόλυτα φαντασμαγορική εμφάνιση! Οι ελαφριές σαν πούπουλο βλεφαρίδες εφαρμόζονται εύκολα χάρη στη διαφανή, εύκαμπτη λωρίδα στην οποία είναι ενσωματωμένες, ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνεται και η κόλλα βλεφαρίδων. Το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτές οι βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.

01 Light up your life 02 All about light

Περίπου €3,79**

luminous EYE TINT liquid shadow Ένα προϊόν που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού ομορφιάς για γρήγορο και εύκολο μακιγιάζ ματιών: Το luminous EYE TINT liquid shadow διατίθεται σε υπέροχες αποχρώσεις με αστραφτερό φινίρισμα, ενώ περιλαμβάνει και ένα πολύ πρακτικό απλικατέρ. Η υγρή σκιά ματιών απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα χάρη στην φόρμουλα της με βάση το νερό. Η υφή της που στεγνώνει σαν πούδρα, σίγουρα θα κάνει τα μάτια σας να λάμπουν για ώρες!

01 Dazzling Rose 02 Gleaming Charm 03 Shimmering Taupe

Περίπου €3,79**

NAIL CARE

THE ANTI-SPLIT BASE COAT Προστασία ενάντια στο σπάσιμο των νυχιών; Κανένα πρόβλημα – το ANTI-SPLIT BASE COAT είναι εδώ για να βοηθήσει. Απλώς εφαρμόστε τη διάφανη υφή με εκχύλισμα κάστανου στα νύχια σας για να τα προστατέψετε από το ξεφλούδισμα. H νέα βάση εξασφαλίζει επίσης και ότι το χρωματιστό βερνίκι νυχιών σας θα κρατήσει περισσότερο.

Περίπου €2,49**

THE ANTI-SPLIT FILE Νέα, πιο βιώσιμη συσκευασία – ίδια απόδοση! Η ANTI-SPLIT FILE είναι ιδανική για να κονταίνει και να δίνει σχήμα στα ευαίσθητα νύχια χάρη στους εξαιρετικά λεπτούς κόκκους της. Αυτό βοηθά τα λεπτά, εύθραυστα νύχια να μην σπάνε ή να μην ξεφλουδίζουν. Παράλληλα, η πίσω όψη της συσκευασίας είναι πλέον κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Περίπου €1,89**

THE EXTREME NAIL HARDENER Bye-bye, εύθραυστα νύχια! Το EXTREME NAIL HARDENER εξασφαλίζει αισθητά πιο δυνατά, πιο σκληρά1 νύχια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν βάση είτε μόνο του σαν ένα διαφανές βερνίκι νυχιών με γυαλιστερό φινίρισμα. Συνιστάται να εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα σαν θεραπεία για μαλακά νύχια που είναι επιρρεπή στο να σπάνε ή να ξεφλουδίζουν.

Περίπου €2,89**

ü Σε εξωτερική μελέτη που πραγματοποιήθηκε, το 90% όσων τα δοκίμασε, επιβεβαίωσε ότι τα νύχια τους ήταν πιο σκληρά μετά από δύο εβδομάδες χρήσης. Αυτοαξιολόγηση από 50 γυναίκες.

THE GROW’N’GLOW NAIL CARE POLISH Μακριά και όμορφα νύχια: ΤΟ GROW’N’GLOW NAIL CARE POLISH είναι ιδανικό εργαλείο για πιο μακριά, φυσικά νύχια, αλλά και για όσους θέλουν να μακρύνουν τα νύχια τους. Η φόρμουλα θρέφει και προστατεύει τα νύχια από τυχόν σπασίματα, ενώ χάρη στην απαλή ροζ απόχρωσή του, το ημιδιαφανές βερνίκι νυχιών χαρίζει ένα υπέροχο, φυσικό φινίρισμα με έντονη λάμψη που διαρκεί.

Περίπου €2,49**

THE MOISTURE BOOST NAIL SERUM

Μια δόση φροντίδας για τα νύχια – Το MOISTURE BOOST NAIL SERUM ενυδατώνει τα νύχια και τα πετσάκια. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με χυμό αλόης βέρα και έχει άρωμα γιασεμιού. Είναι καλύτερο να εφαρμόσετε τον ορό μετά από το μανικιούρ σας, μιας και η υφή του, που έχει σαν βάση το νερό, απορροφάται γρήγορα.

Περίπου €2,49**

CARE + REPAIR

THE REPAIR & CARE BASE COAT Κατεστραμμένα νύχια; Όχι πια, με το REPAIR & CARE BASE COAT. Η βάση είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα goji berry και ηλιέλαιο για την αποκατάσταση και προστασία των κατεστραμμένων νυχιών. Χάρη στη γαλακτερή, ημιδιαφανή υφή του με μια απαλή ροζέ απόχρωση, το βερνίκι μπορεί να φορεθεί και μόνο του, δίνοντας στα νύχια ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Περίπου €2,49**

THE NAIL REPAIR OIL Το NAIL REPAIR OIL έχει εύκολη εφαρμογή στα νύχια και απορροφάται γρήγορα. Η θρεπτική φόρμουλά του με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, προσφέρει ενυδάτωση και παράλληλα αποτρέπει το σπάσιμο ή το ξεφλούδισμα των νυχιών. Το λάδι νυχιών βοηθάει, επίσης, στο να μαλακώσουν τα πετσάκια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το THE CUTICLE TRIMMER.

Περίπου €2,49**

THE CALCIUM NAIL CARE POLISH Τα εύθραυστα νύχια αποτελούν πλέον παρελθόν χάρη στο CALCIUM NAIL CARE POLISH. Το θρεπτικό βερνίκι νυχιών είναι εμπλουτισμένο με ασβέστιο και βοηθάει τα σπασμένα νύχια να αναγεννηθούν. Την ίδια στιγμή, το βερνίκι προστατεύει τα νύχια και από το ξεφλούδισμα, ενώ η γαλακτερή υφή του με το περλέ τελείωμα, δίνει αμέσως στα νύχια μια υγιή, υπέροχη όψη.

Περίπου €2,49**

THE NAIL CARE OIL Καλωσορίσατε, υπέροχα νύχια! Το NAIL CARE OIL είναι ιδανικό για καθημερινή, εντατική περιποίηση νυχιών. Η σύνθεσή του με έλαιο αβοκάντο και βιταμίνη Ε χαρίζει ενυδάτωση στα νύχια και τα πετσάκια, έχοντας παράλληλα κι ένα ευχάριστο λουλουδένιο άρωμα. Το λάδι νυχιών μαλακώνει τα πετσάκια, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα στη συνέχεια με το THE CUTICLE TRIMMER.

Περίπου €2,49**

THE NAIL CARE PEN Πρακτική φροντίδα νυχιών εν κινήσει – με το NAIL CARE PEN σε μορφή στιλό! Η σύστασή του περιέχει αμυγδαλέλαιο, έλαιο βερίκοκου και ελαιόλαδο, έχει ένα κρεμώδες άρωμα και θρέφει τα νύχια και τα πετσάκια. Χάρη στην λοξή μύτη του, το στιλό περιποίησης νυχιών εφαρμόζεται πολύ εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες – στο σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεστε.

Περίπου €3,39**

THE 4IN1 PROFI FILE Η δημοφιλής 4IN1 PROFI FILE είναι πλέον διαθέσιμη σε μια πιο βιώσιμη συσκευασία με την πίσω όψη της να είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Παράλληλα, η λίμα νυχιών εντυπωσιάζει με την κορυφαία απόδοσή της. Τέσσερα επίπεδα κόκκων σάς βοηθούν να κοντύνετε, να δώσετε σχήμα, να λειάνετε και να γυαλίσετε τα νύχια σας με μία μόνο λίμα. Για καλοσχηματισμένα νύχια με φυσική λάμψη.

Περίπου €1,89**

THE RIDGE FILLER BASE COAT Το RIDGE FILLER BASE COAT κάνει πραγματικότητα το όνειρό σας για ομοιόμορφα νύχια με λεία επιφάνεια. Η ημιδιαφανής υφή του έχει μια διακριτική απόχρωση βερίκοκου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της είτε σαν βάση για ένα άψογο στιλ στα νύχια.

Περίπου €2,49**

THE ANTI-YELLOWNAIL WHITENER Πείτε αντίο στη διχρωμία των νυχιών – χάρη στο ANTI-YELLOW NAIL WHITENER. Το βερνίκι νυχιών περιέχει κιτρικό οξύ και έχει μια άμεση αντικίτρινη δράση. Η γαλακτερή υφή του με μπλε ιριδίζουσες χρωστικές (MICA), φωτίζει τα νύχια και προσφέρει ένα λαμπερό φινίρισμα σε ελάχιστο χρόνο.

Περίπου €2,49**

THE NAIL BALM

Γρήγορη θεραπεία αναζωογόνησης για τα νύχια: απλώς εφαρμόστε το THE NAIL BALM στα νύχια και τα πετσάκια σας, κάντε μασάζ και ξεβγάλτε. Τα νύχια σας θα φαίνονται αμέσως πιο όμορφα και περιποιημένα. Η φόρμουλα με λάδι καρύδας απορροφάται γρήγορα και παρέχει ενυδάτωση στα νύχια και τα πετσάκια.

Περίπου €2,49**

THE PREP & PLUMP BASE COAT

Το δικό μας μυστικό για πιο γερά νύχια: το PREP & PLUMP BASE COAT. Το βερνίκι νυχιών με τη γαλακτερή υφή και την απαλή ροδακινί απόχρωση, μπορεί να εφαρμοστεί σαν βάση ή και μόνο του. Χάρη στο διογκωτικό εφέ, τα νύχια σας θα φαίνονται αμέσως πιο δυνατά και πιο ομοιόμορφα.

Περίπου €2,49**

CUTICLE

THE CUTICLE TRIMMER Ένα απολύτως απαραίτητο προϊόν για DIY μανικιούρ: το CUTICLE TRIMMER. Το εργαλείο αυτό έχει ένα λοξό άκρο στη μια του πλευρά για να σπρώχνετε απαλά προς τα πίσω τα πετσάκια και ένα μικρό ψαλίδι στην άλλη πλευρά για να κόβετε τυχόν παρανυχίδες ή και πετσάκια. Το πρακτικό CUTICLE TRIMMER έρχεται σε συσκευασία της οποίας η πίσω πλευρά είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό.

Περίπου €1,69**

THE CUTICLE REMOVER Το CUTICLE REMOVER είναι must για κάθε μανικιούρ στο σπίτι. Η διάφανη, ελαφρώς γαλακτερή υφή του απλώνεται εύκολα με το ενσωματωμένο πινέλο και μαλακώνει τα πετσάκια μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, απλώς σπρώξτε προς τα πίσω τα πετσάκια με το ξυλάκι. Τέλος, πλύνετε τα χέρια σας και είστε έτοιμοι! Τώρα τα νύχια σας φαίνονται πιο όμορφα και περιποιημένα.

Περίπου €2,49**

THE NAIL CUTICLE REMOVER PEN Το NAIL CUTICLE REMOVER PEN εξαφανίζει τα πετσάκια εύκολα και γρήγορα. Απλώς εφαρμόστε το στα πετσάκια με την κεκλιμένη μύτη του, περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν και σπρώξτε μαλακά τα πετσάκια προς τα πίσω με την ενισχυμένη άκρη του. Περιέχει έλαιο αβοκάντο, αμυγδαλέλαιο, έλαιο καρυδιού kukui, ενώ έχει και ένα ευχάριστο, φρουτώδες άρωμα μάνγκο.

Περίπου €3,39**

THE NAIL POLISH CORRECTOR PEN Ooops, I did it again! Ξέφυγε το βερνίκι εκτός νυχιού; Χάρη στο NAIL POLISH CORRECTOR PEN δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ποτέ ξανά! Εάν το χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε πολύ σκούρα ή/και έντονα βερνίκια νυχιών, καλό θα ήταν να σκουπίσετε την μύτη του με καλλυντικά μαντηλάκια. Το NAIL POLISH CORRECTOR PEN δεν περιέχει ασετόν και έχει ένα φρουτώδες άρωμα πεπονιού. Περιλαμβάνει τρεις ανταλλακτικές μύτες.

Περίπου €3,39**

THE 2IN1 PROFI FILE Η 2IN1 PROFI FILE έρχεται τώρα σε νέα, πιο βιώσιμη συσκευασία. Η χάρτινη όψη της είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό και φυσικά η απόδοσή της παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Η 2IN1 PROFI FILE κάνει το μανικιούρ στο σπίτι εξαιρετικά εύκολο. Η λίμα νυχιών έχει από τη μία πλευρά χοντρούς κόκκους για το κόντεμα των νυχιών και από την άλλη πλευρά, λεπτούς κόκκους για να δώσετε σχήμα στα νύχια σας με ακρίβεια ή και να διορθώσετε μικρές ανομοιομορφίες.

Περίπου €1,89**

THE BANANA FILE ΝΕΟ: πιο βιώσιμη συσκευασία με χάρτινο υπόστρωμα κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Όχι καινούργιο προϊόν, αλλά εξαιρετικά καλό: η BANANA FILE. Η λίμα για τα νύχια σε σχήμα μπανάνας κάθεται άνετα στο χέρι, χάρη στο εργονομικό της σχήμα και έχει δύο επίπεδα κόκκων – ένα για το κόντεμα και ένα για το σχήμα των νυχιών. Tip: η BANANA FILE είναι επαναχρησιμοποιήσιμη.

Περίπου €1,89**

THE MANICURE STICKS Απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα νυχιών: τα MANICURE STICKS από ξύλο σημύδας. Χρησιμοποιήστε το μυτερό άκρο για να καθαρίσετε τα νύχια και το λοξό άκρο για να σπρώξετε απαλά τα πετσάκια προς τα πίσω. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ξυλάκια για να διορθώσετε τυχόν μικρές ατυχίες μετά την εφαρμογή του βερνικιού νυχιών. Η συσκευασία τους είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Περίπου €1,89**

NEON VIBES NAIL ART STICKER Neon vibes μόνο – με τα NEON VIBES NAIL ART STICKER. Τα αυτοκόλλητα νυχιών σε έντονα νέον χρώματα δίνουν στα νύχια σας ένα μοναδικό στιλ σε ελάχιστο χρόνο. Χάρη στο νέον εφέ τους, τα αυτοκόλλητα λάμπουν κάτω από το black light και εξασφαλίζουν μια εντυπωσιακή και ξεχωριστή εμφάνιση – ιδανική για φεστιβάλ και πάρτι. Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποια ειδική περίσταση, τα NEON VIBES NAIL ART STICKERS είναι διασκεδαστικά και σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι!

Περίπου €1,89**

Related posts

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου

xristiana

Τριήμερη Ανθοκομική Έκθεση Στο Επαρχείο

xristiana

Cherub Lips: Το απίστευτο hack για να αποκτήσετε πιο σαρκώδη χείλη

xristiana