ΚεντρικήΟμορφιά

“Elevated Showers”: Η τάση που θα επικρατήσει σύμφωνα με το Pinterest το 2023

2/3/2023

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε ένα κέντρο περιποίησης ή ένα spa τη στιγμή που το έχουμε πραγματικά ανάγκη λόγω της πολύ απαιτητικής καθημερινότητας που βιώνουμε, αλλά σύμφωνα με τις τάσεις του Pinterest για το 2023, το self -care είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής της χρονιάς.

Και πώς ακριβώς πρόκειται να συμβεί αυτό; Μέσα από το μπάνιο που κάνεις και από τους τρόπους με τους οποίους αυτή η διαδικασία μπορεί να αναβαθμιστεί σε μια κυριολεκτικά απολαυστική εμπειρία.

Με βάση λοιπόν την πολύ δημοφιλή αυτή πλατφόρμα, το μπάνιο ή το ντους μεταμορφώνεται σε ένα ritual που αποτελείται όχι μόνο από υπέροχα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, αλλά βασικό του συστατικό αποτελεί η καλή και κομψή αισθητική, αυτή που μπορεί να αναζωογονήσει τις αισθήσεις.

Ένα άλλοτε αδιάφορο μπάνιο, μετατρέπεται πια σε έναν fancy χώρο που θα σε κάνει να νιώσεις ευεξία και ευτυχία.

Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη μικρή, προσιτή πολυτέλεια που μπορεί να προστεθεί στο μπάνιο και να σε κάνει να αισθανθείς τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, υπέροχα.

Πώς όμως θα καταφέρεις να «υιοθετήσεις» αυτό το νέο trend; Βάλε shower bombs στο μπάνιο σου, πρόσθεσε προϊόντα αρωματοθεραπείας, αρωματικά κεριά που θα κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική, απολεπιστικά και ενυδατικά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα και βρες τον κατάλληλο φωτισμό που θα σε χαλαρώσει, αλλά και την ιδανική μουσική.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα πολυτελές αρωματικό έλαιο σώματος μετά το τέλος του μπάνιου σου και να ολοκληρώσεις το ritual με ένα φλιτζάνι τσάι.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φραντς Σούμπερτ: Ένας ιδιοφυής συνθέτης που έφυγε νωρίς

xristiana

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψη στο Βελεστίνο

xristiana

H έγκαιρη διάγνωση της πνευμονικής αρτηριακής υπέρτασης, οδηγεί στην καλύτερη θεραπεία των ασθενών

xristiana