ΚεντρικήΚοινωνικά

6ος Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής»: «Τρέχουν»

26/3/2023

Η μεγάλη γιορτή μαζικού αθλητισμού Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής» που διοργανώνουν για 6η χρονιά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ), επιστρέφει την Κυριακή 7 Μαΐου 2023. Χιλιάδες δρομείς, με εμπειρία ή χωρίς, άνθρωποι κάθε ηλικίας, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για ακόμη μια χρονιά τη χαρά της συμμετοχής σε έναν θεσμό που προωθεί τις ιδέες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Λαϊκός Δρόμος «Παναγιώτης Αφαλής» που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, την υποστήριξη των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) και των τοπικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, αναμένεται να γίνει αφορμή για να πλημμυρίσουν και πάλι από λάτρεις του αθλητισμού οι δρόμοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής «άνοιξαν» και έτσι οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να πάρουν μέρος, είτε στη μικρή διαδρομή των 1.000μ. είτε στη μεγάλη διαδρομή των 5.000μ., καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν και να την υποβάλλουν.

Related posts

Στην Κατερίνη χτυπά η καρδιά του Ελληνικού Καράτε

xristiana

«Ενεργειακά και Περιβαλλοντικά Έργα» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

xristiana

Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο

xristiana