ΚεντρικήΚοινωνικά

13η Διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη»

16/3/2023

Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη 13η διημερίδα με τίτλο «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 1/4 και δια ζώσης την Κυριακή 2/4 και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εγγραφή: Ακολουθώντας τον σύνδεσμο www.avgouleaschool.gr/13η-διημερίδα-τεχνολογίες-αιχμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Διαδικασία: Πριν τη διημερίδα οι συμμετέχοντες θα λάβουν Σύνδεσμο για τις διαδικτυακές Κεντρικές Ομιλίες του Σαββάτου 1/4 και Οδηγίες Πρόσβασης στο Σχολείο για τις δια ζώσης παρουσιάσεις-εργαστήρια της Κυριακής 2/4.

Κόστος: Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

Που απευθύνεται: Σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, σε φοιτητές καθώς και σε όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον χώρο της εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα:

  • Σάββατο 1/4 – 09:45-13:40 – Κεντρικές Ομιλίες (εξ αποστάσεως).
  • Κυριακή 2/4 – 10:00-14:00 – Ενότητες (δια ζώσης): «Δημοτικό», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Μαθηματικά», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά», «Φυσικές Επιστήμες», «Ψηφιακά Μουσεία», «E-Learning & VR», «Gamification in Education», «International», «STREAM & Διαθεματικότητα» και Βιωματικά Εργαστήρια.

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου, Τηλ. 211 500 2300 και Ώρες: 10:00-14:00 (κα Πέπη Φραγκογιάννη).’

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Εκδήλωση Για ΑΜΕΑ Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

xristiana

Εντυπωσιακό βίντεο με σπάνιο ροζ δελφίνι – «Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν – Εκπληκτικό!»

xristiana

Πρησμένοι αστράγαλοι στην εγκυμοσύνη: Τι να κάνετε

xristiana