ΚεντρικήΚοινωνικά

”Τι μπορώ να γίνω όταν μεγαλώσω”- Κύκλος βιωματικών εργαστηρίων επαγγελματικού προσανατολισμού από το Δήμο Χανίων σε μαθητές

7/3/2023

Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει για πρώτη φορά κύκλο βιωματικών εργαστηρίων για την ανάδειξη των κλίσεων, των ενδιαφερόντων και των ταλέντων μαθητών και των μαθητριών ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.

Είκοσι (20) διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια, με τίτλο: «Τι μπορώ να γίνω όταν μεγαλώσω», θα πραγματοποιηθούν σε 5 διαφορετικά κτήρια του Δήμου Χανίων για περίπου 900 μαθητές ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, από τις 9:00 έως τις 13:00, σε 5 σημεία της πόλης παράλληλα: στο Δημαρχείο Χανίων, στο Γιαλί Τζαμί, στην Πύλη Σαμπιονάρα, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ-Μεγάλο Αρσενάλι).

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Προστασία της καρδιάς: Καρδιολόγος εξηγεί ποιες συνήθειες πρέπει να υιοθετήσουμε από παιδιά

xristiana

Τα συμπτώματα του σπάνιου και θανατηφόρου καρκίνου του μαστού που πολλές γυναίκες προσπερνούν

xristiana

Φιλανθρωπική βραδιά με τον Ματθαίο Γιαννούλη

xristiana