ΚεντρικήΟμορφιά

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα νύχια σε γαλλικό μανικιούρ!

28/3/2023

Το ανοιξιάτικο γαλλικό μανικιούρ είναι αυτή την στιγμή το πιο hot nail art που θα βρεις στα social media. Εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα σχέδια σε γαλλικό μανικιούρ από το διαδίκτυο, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στην αισθητική σου.

Το γαλλικό μανικιούρ με χρώμα είναι άκρως παιχνιδιάρικο και νεανικό, αφού χαρίζει μία κοριτσίστικη όψη στα νύχια σου. Το Instagram έχει αναδείξει το γαλλικό μανικιούρ με χρώμα στα πιο popular σχέδια νυχιών και η άνοιξη του 2023 το υποδέχεται ως το απόλυτο nail art.

Ναι, υπάρχουν πολλά όμορφα παστέλ και μίνιμαλ γαλλικά νύχια, αλλά οι προτάσεις του 2023 είναι τόσο εντυπωσιακές που αξίζει να τις υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου. Σκέψου φωτεινά χρώματα, neon αποχρώσεις, σχέδια με λουλούδια λουλούδια και περίεργα μοτίβα όπως σύννεφα και glitter.

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα νύχια σε γαλλικό μανικιούρ!

Πλέον, οι περισσότερες fashionistas επιλέγουν πολύχρωμα και ανοιξιάτικα σχέδια στο γαλλικό μανικιούρ τους.

Τα ανοιξιάτικα νύχια της νέας σεζόν σε ωθούν να προσθέσεις χρώμα, φαντασία και σχέδια στο γαλλικό μανικιούρ σου. Μέσα από το Instagram, μπορείς να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι για το nail art σου την νέα σεζόν. Πάμε να διαλέξεις το αγαπημένο σου french nail για την άνοιξη 2023.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://glance.gr

Related posts

Πώς να κάνετε το κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την ημέρα

xristiana

Υγρή βιοψία: Πώς πραγματοποιείται και σε τι διαφέρει από την επεμβατική αφαίρεση κυττάρων ή ιστών;

xristiana

Από τι μας προστατεύουν οι δουλειές του σπιτιού

xristiana