ΚεντρικήΟμορφιά

Τάσεις στα νύχια: Οι πιο εντυπωσιακές της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023

7/3/2023

Τα nail trends της νέας σεζόν καλύπτουν όλα τα γούστα. Ευτυχώς, για όλες οι experts δημιούργησαν από minimal και chic μανικιούρ μέχρι extravagant και ακραία μιας και η πηγή έμπνευσης και το μήνυμα ήταν διαφορετικά και σύμφωνα με τις συλλογές που παρουσίασαν οι γνωστοί οίκοι. 

Είδαμε το french manicure να παραμένει στο προσκήνιο αλλά στην πιο τρυφερή του εκδοχή, μεταλλικά χρώματα, 3D εφέ, κλασικό και αγαπημένο καρό αλλά και το super λαμπερό nude που αγαπούν πολύ οι celebrities. Λίγο πριν κλείσεις το ραντεβού με τη μανικιουρίστ, δες στη συνέχεια τις τάσεις που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Instagram: @iramshelton

Glazed donhut: Η τάση που ταυτίστηκε με την Hailey Bieber παραμένει εδώ αλλά πιο λαμπερή από ποτέ. Είναι η τέλεια ιδέα για κοντά νύχια ενώ χαρίζει την πιο κομψή πινελιά στα μακριά.

Instagram: @amaquashie

Clean Girl Look: Χωρίς ίχνος χρώματος αλλά απόλυτα περιποιημένο μανικιούρ. Πρόκειται για το συνδυασμό που προτείνου οι nail artists τη φετινή σεζόν. Είναι ότι πιο minimal, κομψό και αγαπημένο των Γαλλίδων. Πρόκειται για τη νέα φιλοσοφία που θέλει να φροντίζεις περισσότερο για την υγιή όψη των νυχιών και όχι τα εντυπωσιακά χρώματα ή nail art designs. 

Instagram: @amaquashie

Πολύτιμα σαν κόσμημα: Ο μαξιμαλισμός δεν έλειψε με τα νύχια να έχουν stiletto σχήμα, μεταλλικό φινίρισμα και μικροσκοπικά στολίδια. 

Instagram: @naominailsnyc

Metallics: Ασημί, χρυσό αλλά και πράσινο ή έντονο κίτρινο είναι μερικές μόνο από τις αποχρώσεις που είδαμε στις πασαρέλες. Κοινός παρανομαστής σε όλα είναι το μεταλλικό βερνίκι νυχιών που έρχεται απευθείας από τα 80’s και συνδυάζεται με το περίγραμμα στα χείλη το dramatic smokey eye look. Είναι κατάλληλο, αποκλειστικά και μόνο για τις τολμηρές. 

Instagram: @naominailsnyc

Preppy: Ρίγες και καρό είναι τα εμβληματικά prints οίκων όπως ο Tommy Hilfiger και οι nail artists στα παρασκήνια εμπνεύστηκαν δημιουργώντας απίθανα μανικιούρ. 

Instagram: @naominailsnyc

French Tips: Το french manicure όπως και το bob στα μαλλιά ήρθαν για να μείνουν. Και στην πρώτη περίπτωση βλέπουμε κάθε σεζόν τις ωραιότερες εναλλαγές. Τη φετινή, τα tips είναι σε παστέλ ροζ ή baby blue απόχρωση και αν δεν μπορείς να επιλέξεις μη σκας απλά υιοθέτησε τη μία στο δεξί χέρι και την άλλη στο αριστερό. 

Instagram: @jinsoonchoi

Red Alert: Έχεις συνδέσει το κόκκινο μανικιούρ με το χειμώνα και τις γιορτινές εμφανίσεις αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι πρόκειται για το χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές και περιστάσεις ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μήκος των νυχιών. Κι αν δεν είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις το matchy look που θέλει τα φρύδια τονισμένα με κόκκινες επίσης παγιέτες, μένεις μόνο στο μανικιούρ.   

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.tlife.gr

Related posts

Πώς προσέχουμε την καρδιά μας στις γιορτές

xristiana

Ενημερωτική δράση για την κατάθλιψη την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Αττικής

xristiana

Αιμοδοσία

xristiana