ΚεντρικήΟμορφιά

Πως να κάνεις contouring αν έχεις μακρύ πρόσωπο

19/3/2023

Ένα μακρύ πρόσωπο έχει περίπου το διπλάσιο ύψος από πλάτος. Για να δημιουργηθεί περισσότερη ισορροπία σε ένα τέτοιο σχήμα θα πρέπει τα προϊόντα να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μη τονίζεται το ύψος. Αν έχεις κι εσύ αυτό το σχήμα προσώπου διάβασε παρακάτω πως θα πετύχεις το σωστό contouring.

Το ρουζ θα πρέπει να το εφαρμόσεις στα μήλα σου κάνοντας blending προς τα πίσω και προς τα έξω για να προσθέσεις πλάτος.

Στη συνέχεια βάλε το bronzer γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σου στο πάνω μέρος του μετώπου, κατά μήκος του κάτω μέρους των ζυγωματικών αναμειγνύοντας προς τους κροτάφους, κάτω από το πηγούνι αναμειγνύοντας προς τα πάνω και προς τη γραμμή της γνάθου και τέλος κατά μήκος στη γέφυρα της μύτης.

Τόνισε με ένα highlighter τις κορυφές των ζυγωματικών και κάνε blending προς τους κροτάφους, στο κόκκαλο του φρυδιού, στην άκρη της μύτης και στην καρδούλα των χειλιών.

Το σωστό είναι να αποφύγεις την εφαρμογή του highlighter στο μέτωπο και το πηγούνι καθώς κάτι τέτοιο θα προσθέσει ύψος στο πρόσωπό σου.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Πόσα λεπτά να μένετε βυθισμένοι σε ζεστό νερό

xristiana

Διανομή των διατακτικών επιταγών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 2/10

xristiana