ΚεντρικήΚοινωνικά

«Πενηντάρηδες με πάθος»: Παράσταση με ελεύθερη είσοδο

10/3/2023

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο Δ.Ο. International Action Art παρουσιάζουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τη θεατρική παράσταση: «Πενηντάρηδες με πάθος».

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, στις 11,12 και 14 Μαρτίου 2023, στις 19.00. Πρόκειται για μία θεατρική διασκευή του Βασίλη Τραϊφόρου σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Χαλκιά.

Η υπόθεση του έργου αφορά ένα ευκατάστατο «νεανίζοντα» πενηντάρη, που περνά την κρίση της ηλικίας του, κυνηγώντας πιτσιρίκες. Πέφτει θύμα μιας συμμορίας, μιας εικοσάρας, της μητέρας της και ενός παλιού του φίλου.

Σκοπός τους είναι να τον κατασπαράξουν οικονομικά. Όμως η ιδιαιτέρα γραμματέας του και αιώνια αρραβωνιαστικιά του, αγρυπνά και μαζί με τον έμπιστο γιατρό του προσπαθούν να του ανοίξουν τα μάτια”.»

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Σταθερά τα δημοτικά τέλη για το 2025 στον Δήμο Πειραιά

xristiana

Ομιλία και συζήτηση με θέμα ΄΄Οριοθέτηση: Μαθαίνοντας να βάζω όρια στο παιδί μου»

xristiana

Εβδομάδα Περιβάλλοντος Στο Πάρκο Ασυρμάτου

xristiana