ΚεντρικήΟμορφιά

Πείτε “αντίο” στις ρυτίδες – Σπιτική μάσκα προσώπου με λεμόνι και το πιο viral φρούτο της αγοράς

5/3/2023

Φοβάστε τις κρέμες του εμπορίου, παρόλο που πολλές από αυτές είναι πανάκριβες και πολλοί λένε πως κάνουν καλά τη δουλειά τους; Εμείς σας βρήκαμε στο διαδίκτυο μια σπιτική μάσκα προσώπου με δυο μόνο υλικά τα οποία μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Θα χρειαστείτε μόνο 1 ώριμο αβοκάντο και ½ κούπα χυμό από λεμόνι. Προτιμήστε φυσικό λεμόνι, σε περίπτωση που δεν έχετε, χρησιμοποιείστε έτοιμο συσκευασμένο χυμό λεμονιού.

Πως να φτιάξετε την μάσκα προσώπου για τις ρυτίδες

Διαδικασία:

Αφαιρείτε με ένα κουτάλι το εσωτερικό του αβοκάντο. Το λιώνετε καλά μέσα σε ένα μικρό σκεύος χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Προσθέτετε το χυμό από το λεμόνι. Ανακατεύετε καλά, έως ότου τα δύο υλικά ομογενοποιηθούν και πάρουν τη μορφή κρέμας. Σε καθαρό πρόσωπο, απλώνετε το κρεμώδες μείγμα. Μην αφήσετε ακάλυπτο από το μείγμα το λαιμό. Αφήνετε τη μάσκα αντιγήρανσης προσώπου να δράσει για περίπου 10 λεπτά. Την αφαιρείτε με λίγο βαμβάκι και άφθονο χλιαρό νερό. Σκουπίζεστε ταμποναριστά με μία καθαρή βαμβακερή πετσέτα και είστε έτοιμες!

Συμβουλή: Επειδή το λεμόνι περιέχει, όπως προαναφέρθηκε, το κιτρικό οξύ, δε σας συνιστούμε να εφαρμόζετε αυτή τη μάσκα αντιγήρανσης προσώπου κατά τις πρωινές ώρες, όταν δηλαδή σκοπεύετε να εκτεθείτε στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά το βράδυ, 2 με 3 ώρες πριν τον ύπνο.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σειρά δράσεων του Δήμου Χανίων, για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

xristiana

Καρκίνος παχέος εντέρου: Πόσο αυξάνει την επιβίωση των πασχόντων η άσκηση

xristiana

Εκδήλωση «Μια αγκαλιά για τη Τρίτη e-λικία» για την ισότιμη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο

xristiana