ΚεντρικήΟμορφιά

Ο απόλυτος οδηγός για τη σωστή εφαρμογή του κραγιόν

29/3/2023

Το κραγιόν έχει τη διαχρονική αξία που έχει και το μικρό, μαύρο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας.

Το αγαπάμε και δεν το αποχωριζόμαστε ποτέ, ενώ μπορεί να το φορέσουμε ακόμα και όταν είμαστε αμακιγιάριστες. Ποιος είναι όμως ο σωστός και επαγγελματικός τρόπος εφαρμογής, ώστε να κερδίσεις διάρκεια και ένταση στο χρώμα;

Εδώ θα βρεις τον καλύτερο οδηγό εφαρμογής του κραγιόν! Και για τη διαδικασία αυτή θα χρειαστείς ένα ενυδατικό lip balm, ένα μολύβι χειλιών, ένα concealer, πούδρα και το αγαπημένο σου κραγιόν.

Βήμα πρώτο: προετοίμασε τα χείλη σου

Αυτό είναι και το «κλειδί» ώστε να έχεις πάντοτε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των χειλιών. Η προετοιμασία τους περιλαμβάνει απολέπιση με μια παλιά, νωπή οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια, εφαρμογή ενός θρεπτικού και ενυδατικού lip balm που θα κάνει τα χείλη απαλά σαν μετάξι και θα τους χαρίσει όψη υγείας. Μια εναλλακτική πρόταση για να κάνεις απολέπιση είναι το scrub από καστανή ζάχαρη.

Βήμα δεύτερο: δημιούργησε την ιδανική βάση

Αν πιστεύεις ότι τα χείλη σου δεν έχουν ισορροπημένο φυσικό τόνο, τότε αυτό το step είναι απαραίτητο. Διάλεξε ένα concealer που είναι κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και βάλε ταμποναριστά λίγη ποσότητα στα χείλη σου χρησιμοποιώντας ένα φλατ πινέλο. Αυτό θα συμβάλλει και στη μεγαλύτερη διάρκεια του κραγιόν.

Βήμα τρίτο: δώσε σχήμα στα χείλη

Σε αυτό το βήμα, σχηματίζεις τα χείλη και τα κάνεις να δείχνουν πιο όμορφα και χωρίς ατέλειες. Για το λόγο αυτό θα χρειαστείς ένα καλό μολύβι χειλιών. Επίσης, αυτό το tip βοηθάει ώστε το κραγιόν να μην «ξεφύγει» από την περιοχή των χειλιών και το αποτέλεσμα να είναι υπέροχο.

Βήμα τέταρτο: εφάρμοσε το κραγιόν

Όταν ολοκληρώσεις την παραπάνω διαδικασία, μπορείς κάλλιστα να εφαρμόσεις το αγαπημένο σου κραγιόν. Πάρε λίγη ποσότητα από αυτό με ένα πινέλο χειλιών και άπλωσε την απαλά σε όλη την επιφάνειά των χειλιών σου. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις πολύ μικρή ποσότητα και στις εσωτερικές γωνίες. Για να αυξήσεις την ένταση του χρώματος, «δούλεψε» το προϊόν, εφάρμοσε το δηλαδή σε στρώσεις, ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τι παίρνουμε αν διασταυρώσουμε ένα σκύλο με μια φωτοτυπία;

xristiana

Στα λευκά η Σιθωνία Χαλκιδικής (φώτο)

xristiana

Θεσσαλονίκη: Η “1η Νύχτα Των Αστεριών” Έρχεται Στον Τρίλοφο

xristiana