ΚεντρικήΟμορφιά

Οι 2+1 φυσικοί τρόποι να απαλύνεις τις ρυτίδες που εμφάνισες!

8/3/2023

Είναι σύνηθες μετά από κάποια ηλικία να έρχεσαι αντιμέτωπη με τις ρυτίδες που βαθαίνουν όλο και περισσότερο το δέρμα σου, λόγω ενός συνδυασμού παραγόντων όπως:

  • Απώλεια ελαστικότητας
  • Έλλειψη ενυδάτωσης
  • Ανεπαρκής ανάπλαση του κολλαγόνου.

Μην αγχώνεσαι! Αντί να χαλάς τα λεφτά σου σε ορούς και κρέμες που κοστίζουν πολύ και δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα, προτίμησε φυσικά συστατικά που βρίσκονται στο σπίτι σου, και είναι και πιο οικονομικά.

Αυτοί είναι λοιπόν οι 2+1 φυσικοί τρόποι να απαλύνεις τις ρυτίδες σου:

1. Έλαιο σπόρων σταφυλιού

Αν θέλεις να διατηρήσεις υγιές και νεανικό το δέρμα σου, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιείς έλαιο σπόρων σταφυλιού που έχει τόσο θρεπτικές όσο και ενυδατικές ιδιότητες.

Βοηθάει επίσης ιδιαίτερα την περιοχή γύρω από τα μάτια, όπως και στην επούλωση πληγών. Οι αντιοδειδωτικές ουσίες που περιέχει, επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη ρυτίδων.Εικόνα

2. Βιταμίνη Ε

Ιδανική για ξηρό δέρμα! Η βιταμίνη Ε, λιπαίνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια νεανικότερη όψη και να εμποδίζει τις μελλοντικές ρυτίδες.

Στην αγορά και συγκεκριμένα σε καταστήματα υγιεινών τροφών μπορείς επίσης να βρείς κάψουλες βιταμίνης Ε για περισσότερη ευκολία!Εικόνα

3.Έλαιο καρύδας για τη μείωση των ρυτίδων

Φοβερός σύμμαχος για την καταπολέμηση και την πρόληψη ρυτίδων είναι το έλαιο καρύδας που έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει σε βάθος το ξηρό δέρμα

Χρησιμοποιώντας το σε καθημερινή βάση, είναι σίγουρο ότι θα δεις αισθητή διαφορά σε μια μόλις εβδομάδα.Εικόνα

  • Τιπ: Για να διατηρήσεις την όμορφη και λαμπερή εμφάνιση του δέρματος σου, αρκεί να το χρησιμοποιείς από μια έως δύο φορές την εβδομάδα.
  • Πηγήhttps://glance.gr
  • Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δ.Ηλιούπολης: Συγκέντρωση πασχαλινών δώρων

xristiana

“Μια αγκαλιά για τα παιδιά” από τον Σύλλογο γυναικών “ΙΡΙΔΑ”

xristiana

ΟΑΕΔ: Παράταση Αιτήσεων Για Το Πρόγραμμα 3.400 Νέων Θέσεων Εργασίας

xristiana