ΚεντρικήΠεριβάλλον

Η γιορτή των Μανιταρόφιλων έρχεται στη Λίμνη Πλαστήρα

23/3/2023

Την Κυριακή 2 Απριλίου η Λίμνη Πλαστήρα γίνεται το επίκεντρο των καρπών της Γης, με πλούσιες δράσεις και εδέσματα με βάση τα μανιτάρια.

Η γιορτή των Μανιταρόφιλων είναι μία γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου, των Μανιταρόφιλων Θεσσαλίας και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας / Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Η γιορτή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Μανιταροεδέσματα, πεζοπορία στα βουνά των Αγράφων, γευσιγνωσία, γνωριμία με τις ποικιλίες μανιταριών που φυτρώνουν στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα και συνταγές είναι κάποια από αυτά που θα απολαύσουν οι επισκέπτες της Γιορτής.

Θα υπάρχουν ακόμη: Σεμινάριο και εργαστήριο, για τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή, αλλά και μουσικό event που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Προαύλιο Περιβαλλοντικού Κέντρου Νεοχωρίου.

Κυριακή 2 Απριλίου

Διοργάνωση
: Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου / Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Υποστήριξη: Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.thestival.gr

Related posts

Σεµινάριο – Ηµερίδα «Τα οφέλη της εκµάθησης µουσικών οργάνων σε ΑµεΑ – Μουσική και Τέχνη για όλους» στον Βόλο

xristiana

Επιδερμίδα: Γιατί «σκάει»;

xristiana

Το αίμα είναι πιο παχύρρευστο από το νερό και μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο θανάτου από Covid-19

xristiana