ΚεντρικήΟμορφιά

Η απίστευτη τροφή που θα σε βοηθήσει να μαυρίσεις πιο γρήγορα φέτος το καλοκαίρι!

20/3/2023

Ίσως εκπλαγείς όταν μάθεις ότι το μαύρισμα είναι μια χημική αντίδραση και μπορεί να επηρεαστεί φυσικά. Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι μπορείς να επιταχύνεις πλήρως τον χρόνο που σου παίρνει για να μαυρίσεις μέσα από την διατροφή σου.

Κι όμως, μπορείς να επιταχύνεις το μαύρισμά σου αυτό το καλοκαίρι, αν προσθέσεις στην διατροφή σου αυτή την τροφή. Το καλύτερο κομμάτι; To παρακάτω hack διατροφής μπορεί να σε βοηθήσει να μαυρίσεις πιο γρήγορα, και παράλληλα θα προστατεύσει την υγεία του δέρματός σου από τυχόν ηλιακό έγκαυμα.

Είμαστε μεγάλοι fan αυτού του μαυριστικού hack που όχι μόνο δεν είναι χημικό, αλλά βρίσκεται ήδη στο νουλάπι της κουζίνας σου. Πάμε να δούμε πώς θα ενισχύσεις το φετινό μαύρισμα με ένα μόνο φυσικό προϊόν!

Η απίστευτη τροφή που θα σε βοηθήσει να μαυρίσεις πιο γρήγορα φέτος το καλοκαίρι!

Μαύρισε πιο γρήγορα τρώγοντας τροφές πλούσιες σε λυκοπένιο

Το λυκοπένιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορείς να βρεις στα τρόφιμα, ενώ δημοσιευμένες μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της απόκρισης του δέρματός σου στο ηλιακό έγκαυμα έως και 40%. Το οποίο είναι τεράστιο! Επομένως, η λήψη μιας υγιούς δόσης λυκοπενίου στην διατροφή σου μπορεί να σε βοηθήσει να αποτρέψεις ένα έγκαυμα από τον ήλιο, και φυσικά να μαυρίσεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Η καλύτερη φυσική τροφή για να πάρεις μια δόση λυκοπενίου είναι ο πελτές ή ο πουρές ντομάτας. Είναι πιο βιοδιαθέσιμο με αυτόν τον τρόπο και επειδή το λυκοπένιο είναι λιποδιαλυτό, ενώ αν το συνδυάσεις με λίγο ελαιόλαδο, τότε το σώμα σου θα απορροφήσει το μέγιστο που μπορεί.

Photos: Istock

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πένες με ελιές και παρμεζάνα για όλη την οικογένεια

xristiana

Μ. Βρετανία: «Red alert» για πράσινες επενδύσεις 100 δισ. λιρών

xristiana

“Δρόμεια 2023” Στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης

xristiana