ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση με… άρωμα γυναίκας

21/3/2023

Εκδήλωση με… άρωμα γυναίκας διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί λίγο πριν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, αλλά αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Η τελετή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, τιμώντας τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους αφοσιώθηκαν με υπέρμετρο ζήλο, ξεχνώντας ή αφήνοντας για το τέλος τα δικά τους θέλω… την κόρη, τη σύζυγο, τη μάνα, τη γιαγιά, την αδερφή, τη φίλη, τη σύντροφο, την εργαζόμενη, τη μονογονέα, τη μάνα ΑΜΕΑ, την αθλήτρια, τη νοικοκυρά… για όλες αυτές  τις γυναίκες  που αγωνίζονται καθημερινά  στον στίβο της ζωής,  ένα ευχαριστώ δεν είναι ποτέ αρκετό.

Είναι όμως μια ευκαιρία να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της προσφοράς τους και να εκφράσουμε τον σεβασμό μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Παύλου Μελά θα τιμήσει την κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών  με Καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Θεσσαλονίκης.

Επίσης θα τιμηθούν τα μέλη του Γυναικείου Τμήματος ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Δημοτικό Ωδείο Πολίχνης της ΔΗΚΕ ΙΡΙΣ με τους Βαγγέλη Τσοτρίδη (κιθάρα), Μιχάλη Πιπέρκο (κλαρινέτο), τη μαθήτρια Μαρία Μπαλίτα (φωνή) και την επιμέλεια της Πελαγίας Τσοπουρίδου, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του ΔΩΠ.

Επίσης συμμετέχει το Ωδείο Νικόπολης με τους Στράτο Τζόβενο (κιθάρα & φωνή) και την Αναστασία Λιάπη (φωνή).

Χορηγός της εκδήλωσης το Ανθοπωλείο Αμαρυλλίς, 25ης Μαρτίου 39, Ευκαρπία.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας, Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των δύο φύλων Δήμου Παύλου Μελά.

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 10/7

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου εντός πέντε ημερών

xristiana