ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Ερυθραίας

30/3/2023

Με πρωτοβουλία του 1ου Νηπιαγωγείου Ν. Ερυθραίας και του οικείου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, δημιουργήθηκε μία τράπεζα αίματος για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας που μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν αίμα.

Έχοντας αυτό σαν βασική επιδίωξη, το 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Ερυθραίας ήρθε σε επαφή με το νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και μερίμνησε για τη δημιουργία καρτέλας αιμοδότη του φορέα (ως σχολική μονάδα). Έτσι, έθεσε τις βάσεις οργάνωσης της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Με αυτά υπ’ όψιν καλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής, στα πλαίσια κοινωνικής ευαισθητοποίησης, να συνδράμουν αυτόν τον ευγενή σκοπό.

«Η τράπεζα αίματος αφορά τους γονείς και τα παιδιά που φοιτούν σε όλα τα δημόσια σχολεία της Ν. Ερυθραίας που θα συμμετάσχουν στην δράση.

Διαδώστε τούτο το μήνυμα όπως θα το διαδώσουμε και εμείς σε όλους, ήτοι σε φίλους, συγγενείς, σε μαθητικές κοινότητες, σε κοινότητες εκπαιδευτικών, σε όλη την τοπική κοινωνία», δήλωσε ο Χάρης Πάτσης, Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Το πρωινό σύμπτωμα που «δείχνει» ινομυαλγία

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana

Praktiker Hellas: Προωθεί τον συμπεριληπτικό σχεδιασμό προϊόντων δημιουργώντας πετσέτες με γραφή Braille

xristiana