ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος σε απομακρυσμένα χωριά

31/3/2023

Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας συνεχίζει την Κοινωνική του Δράση «Δωρεάν Καρδιολογικός Έλεγχος» σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές και δεν έχουν δυνατότητα άμεσης και τακτικής ιατρικής φροντίδας.

Το χωριό Γρανίτσα, του Δήμου Αγράφων είναι ο 3ος σταθμός της συγκεκριμένης δράσης του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., στο οποίο, με τη συνεργασία του Δήμου Αγράφων, θα πραγματοποιηθεί «ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ» στις 3, 4 και 5 Απριλίου.

Ο καρδιολογικός έλεγχος θα υλοποιηθεί στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Γρανίτσας, από επιστημονικούς συνεργάτες ιατρούς καρδιολόγους του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. και περιλαμβάνει ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΡΔΙΑΣΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ και ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ για τους κατοίκους του χωριού και της γύρω περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΒΒΟΤΤ και το τμήμα των Δομικών Παθήσεων Καρδιάς για την ευγενική τους υποστήριξη στη δράση αυτή κοινωνικής προσφοράς του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. Η ABBOTT που λειτουργεί 75 χρόνια με επιτυχία στη χώρα μας, έχει στόχο με τα προϊόντα της να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε κάθε ηλικία και στάδιο της ζωής τους.

Πηγή: https://allabouthealth.gr

Related posts

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη δημιουργία συνθηκών προσβασιμότητας σε ΑμεΑ σε όλα τα επίκαιρα σημεία της πόλης

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 9/10

xristiana

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana