ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Φλώρινας: Συγκέντρωση Τροφίμων Και Ειδών Πρώτης Ανάγκης

22/3/2023

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης ανθρώπων που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, σε κατοίκους του Δήμου με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Τα προς συγκέντρωση είδη αφορούν:1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διάρκειας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων οδοντόκρεμες κ.α.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα, ο καθένας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας (Δ/νση: Ταγμ. Σωτηρίου 2), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα 13/03/2023 έως Παρασκευή 31/03/2023, από τις 09:00 έως 14:00).

Πληροφορίες στα τηλ. 2385044511 & 2385044520.Κατά τη συγκέντρωση των ειδών θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία από την Covid19.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Οι προτάσεις της Κομισιόν για τη μείωση των τιμών του φυσικού αερίου – Τα σενάρια

xristiana

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

xristiana

“Δυσλιπιδαιμία: Ο μεγάλος εχθρός της καρδιάς και των αγγείων”: Η νέα διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Χαλανδρίου

xristiana