ΚεντρικήΚοινωνικά

Γλυφάδα: Μουσικό αφιέρωμα με τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου

23/3/2023

Tην Δευτέρα 27 Μαρτίου, 8 μ.μ. με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα «ΤΑ BACK STAGE ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ» από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει παράσταση – εκδήλωση για τον ελληνικό κινηματογράφο, με πολύ τραγούδι, κέφι, χορό που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123)

Στη βραδιά θα υπάρχουν αναφορές στις ιστορίες πίσω από την κάμερα, τις οποίες θα διηγηθεί επί σκηνής ο ίδιος ο ηθοποιός -συγγραφέας, έτσι όπως τις καταγράφει στο βιβλίο του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ένα ολιγόλεπτο ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλμ με τον Μάκη Δελαπόρτα να περιηγείται στα μέρη και στους τόπους (νησιά, πόλεις και σπίτια) όπου γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες και να περιγράφει on camera άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα των ταινιών, μαγνητοσκοπημένο όλο σε εξωτερικούς χώρους και εκεί όπου είχαν λάβει χώρα τα back stage του ελληνικού σινεμά.

Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου (και όχι μόνο). Θα τραγουδήσουν με αλφαβητική σειρά οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπέσσυ Αργυράκη, Φωτεινή Δάρα, Κωνσταντίνα, Μέμος Μπεγνής, καθώς και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, συνοδευόμενοι από την 50μελή φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Γλυφάδας, με μαέστρο τον Νίκο Καμπιώτη.

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποια είναι τα 5 «s» που ορίζουν τη ρουτίνα ομορφιάς της

xristiana

Όλη Η Λάρισα, Γίνεται Μια Μεγάλη Αγκαλιά

xristiana

Βίκτωρ Σαρηγιαννίδης

xristiana