News ΑΜΕΑΚεντρική

“Γίνε Νονά – Γίνε Νονός”: Δράση Στο Διδυμότειχο Για Τα Παιδιά Του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης

31/3/2023

Φέτος το Πάσχα γίνε και εσύ ΝΟΝΑ/ΝΟΝΟΣ και χάρισε χαμόγελα στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS και τα μέλη του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης.

Πως θα γίνει αυτό ;

Πολύ εύκολα! Ετοίμασε ένα μικρό δέμα με λαμπάδα της επιλογής σου, ένα πασχαλινό τσουρέκι και ένα σοκολατένιο αυγό. Επίσης προτρέπουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο/η , μέσα στο δέμα με τα αγαθά που θα φέρει, να συνοδεύονται από ευχές και μηνύματα αγάπης προς τους μικρούς μας φίλους/ες.

Η συγκέντρωση των δεμάτων θα λάβει χώρα στο ισόγειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου από την Δευτέρα 27 Μαρτίου έως την Τετάρτη 5 Απριλίου από τις 8:00 πμ έως 15:00μμ.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τη στήριξη , χαρίζοντας από κοινού χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης εν όψει του εορτασμού του Πάσχα.

Πηγή: https://www.evros24.gr

Related posts

Κολύμβηση για άτομα με αναπηρία στα αθλητικά κέντρα του Δήμου Χαλανδρίου

xristiana

Γιατί τα αγόρια δεν πρέπει να φορούν ροζ; Τα στερεότυπα και η ψυχολογία των χρωμάτων στα δύο φύλα

xristiana

10 half up χτενίσματα για να αφήσεις στην άκρη την κλασική αλογοουρά

xristiana