News ΑΜΕΑΚεντρική

Αφιερωμένος Στον Αυτισμό Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού

29/3/2023

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού (ΚΟΧ), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με τη στήριξη τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων, διοργανώνουν τον “7ο  Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό» την Κυριακή 2 Απριλίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού.

Για δεύτερη χρονιά η διοργάνωση στους δρόμους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού είναι αφιερωμένη στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και τη συμβολή στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Το βασικό γεγονός της διοργάνωσης θα αποτελέσουν οι αγώνες δρόμου αποστάσεων 5 και 10χλμ που θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου 2023, με εκκίνηση στις 10:30 από το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λεωφ. Περικλέους 55) και σε ασφαλή διαδρομή εντός του προαστίου.

Η έναρξη της διοργάνωσης θα δοθεί νωρίτερα (10:00) με την παιδική διαδρομή 1χλμ, όπου θα συμμετάσχουν και παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. 
Οι αγώνες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση/κατάταξη, αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, νερό και σνακ.

Τρέχουμε για τον Αυτισμό 
Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των τμημάτων μπάσκετ « Champs » του ΚΟ Χολαργού, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο μετά από δύο χρόνια λειτουργίας πλέον αριθμεί 4 τμήματα.

Tο πρόγραμμα προσφέρεται στα παιδιά αυτά εντελώς δωρεάν. Στο κλείσιμο της διοργάνωσης θα καλεστούν όλοι οι παρευρισκόμενοι να αφήσουν το στίγμα τους, σαν ένδειξη συμπαράστασης, την παλάμη τους, σε ένα μεγάλο μουσαμά με τα χρώματα του αυτισμού. 

Η προκήρυξη του αγώνα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα ξεκινήσουν οι εγγραφές Μεγάλοι Χορηγοί της διοργάνωσης η IKEA και η Samos Steamship, Χορηγοί το Algon από τη Lavipharm και η iStorm, Υποστηρικτές η Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, το
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το μεσιτικό UNION Properties, Τοπικοί Υποστηρικτές η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, το Juicy Grill, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι ALLIANZ – ΤΣΙΩΜΟΣ Γ., ο Αβραάμ, τα Παπάκια και το Cocofino.
Χορηγοί Επικοινωνίας τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, Running News, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail και RunBeat.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dpapxol.gov.gr και www.dopap.gr
facebook: https://www.facebook.com/papxol και https://www.facebook.com/dopap.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Στις 22 Αυγούστου Ανοίγει Και Πάλι Η Αυλαία Του Φεστιβάλ Γλυφάδας

xristiana

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana