ΖώδιαΚεντρική

Αυτά θα είναι τα 2 πιο άτυχα ζώδια του Απριλίου εξαιτίας της συνόδου Αφροδίτης – Ουρανού

Μια σύνοδος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς φέρνει απρόσμενα γεγονότα στην επιφάνεια

Παρά το γεγονός πως ο Απρίλιος είναι ένας θετικός και δυναμικός μήνας για τα περισσότερα ζώδια, μιας και κυριαρχεί η εύνοια του Κριού- θα υπάρξουν ορισμένα ζώδια, τα οποία αναμένεται να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και θα έρθουν αντιμέτωπα με απρόβλεπτες καταστάσεις.

Από σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου, έχουμε μια σύνοδο που οφείλουμε να προσέξουμε ιδιαίτερα: Πρόκειται για τη σύνοδο της Αφροδίτης από τον Ταύρο, με τον Ουρανό. Ο ουρανός φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις στην επιφάνεια, τόσο σε θέματα σχέσεων αλλά και στα οικονομικά. Η περίοδος αυτή θα είναι ασταθής και θα υπάρχει μια γενικότερη τάση για παρορμητικές κινήσεις, την οποία οφείλουμε να προσέξουμε. Ποια ζώδια λοιπόν, θα βρεθούν αντιμέτωπα με τα παραπάνω γεγονότα;

Ταύρος

Είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά και τα ερωτικά, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι. Έρχονται αλλαγές και ξαφνικές καταστάσεις, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε την κατεύθυνση και τα σχέδια σας. Καινούργια πρόσωπα κάνουν επίσης την εμφάνιση τους και αυτό αναμένεται να ταράξει τις ισορροπίες σας. Ακόμη, οφείλετε να είστε συγκρατημένοι απέναντι στις εντάσεις και τις προκλήσεις των ημερών και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Παρθένος

Για εσάς Παρθένοι, οι πιο δύσκολοι μήνες του 2023, αναμένεται να είναι ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος. Και αυτό γιατί θα αισθανθείτε πολύ πιεσμένοι, προσπαθώντας να ισορροπήσετε τα πάντα στη ζωή σας. Από τη μια οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις και από την άλλη επαγγελματικές, σας πιέζουν και σας ωθούν σε βεβιασμένες κινήσεις, οι οποίες θέλουν προσοχή. Αν πιστευτέ ότι έχετε παραμελήσει ορισμένα άτομα της προσωπικής σας ζωής, εξαιτίας της δουλειάς σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να διαμορφώσετε και πάλι τις προτεραιότητες σας.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δήμος Φυλής: Εξασφάλισε από τη ΡΑΑΕΥ άδεια αποθήκευσης ισχύος 240 MW

xristiana

Θαλασσινό νερό: Μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα;

xristiana

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες από τρία προϊόντα για εγκύους – Κίνδυνος για την υγεία και την ανάπτυξη βρεφών

xristiana